Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Asturien

En perle i det nordlige Spanien
Smukke landskaber
Camping ved kysten
Tag på vandring med flot udsigt
Besøg hovedstaden Oviedo
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Læs mere om Asturien

Asturien er en selvstyret region i det nordvestlige Spanien. Med sin egen regering kan der være risiko for, at reglerne i Asturien og Spanien ikke stemmer helt overens, hvorfor det er værd at læse op på disse, inden I tager på jeres ferie. Fordi I vil uden tvivl få en ferie i Asturien, som I vil tænke tilbage på mange år senere. Asturien er rig på natur og kulturelle oplevelser, som bare venter på jer. Langs den lange strækning på kysten finder I mange smukke strande, som indbyder til afslapning og badning. Med Atlanterhavet i horisonten finder I også mange campingpladser, som er familievenlige og har mange lækre faciliteter. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Asturien

Ferie på den spanske nordkyst

Ferie på den spanske nordkyst

Spredt over hele Asturien er der en del campingpladser, der ligger ned til kysten, hvorfor Atlanterhavet vil være en stor tiltrækningsfaktor for mange. Der findes næsten heller ikke noget mere attraktivt end at være på ferie tæt på kysten, og være klar til en dukkert næste morgen. Størstedelen af alle Asturiens campingpladser er moderniserede og har lækre delefaciliteter. De større campingpladser sørger jævnligt for underholdning til børn og unge i højsæsonerne, og alt efter beliggenheden af campingpladsen, vil der også være en række aktiviteter, som udnytter den smukke omkringliggende natur. 
Hvis I vælger en af de campingpladser, som ligger længere inde i landet, kan den være placeret i en smuk dal, hvor bjergnaturen beskytter jer fra alle sider. Herfra vil det være oplagt med regelmæssige vandreture i de smukke bjerge. 

I kan vandre gennem næsten hele Asturien

I kan vandre gennem næsten hele Asturien

På tværs af hele Asturien findes der et væld af muligheder for vandring. Den smukke natur indbyder til vandring i mange tilfælde, hvad end det er langs kyststrækningen eller i de højere bjerge længere inde i landet. Der er mange bjergtinder, hvortil der udbydes guidede vandreture af forskellige variationer. Længde og varighed kan variere meget, alt efter hvor erfarne vandrere I betragter jer som, og selvfølgelig hvor meget I har lyst til at vandre på jeres ferie. 

Har I nogensinde drømt om at gå den berømte vandrerute Camino de Santiago, men aldrig fundet tiden eller kræfterne til at vandre mere end 20 km flere dage i træk? I byen Oviedo er det muligt at blive halv pilgrim for en dag. Det er den tilpassede vandretur, der byder på en velinformeret guide, der undervejs vil fortælle jer om mange interessante dele af den asturiske historie, den smukke natur, I går rundt i, og ikke mindst den lokale gastronomi. 

Når gåturen ender med en spaoplevelse

Når gåturen ender med en spaoplevelse

I samme by, Oviedo, tilbydes en anden vandrerute, som også inkluderer lidt forkælelse til sidst. Her vil I gå en såkaldt grøn vandrerute i løbet af formiddagen, inden I får den attraktive mulighed for at slappe af i mere end to timer i en spafacilitet, som stammer helt tilbage fra det 18. århundrede. Det er en ægte spaoplevelse som i ’gamle dage’ med varme vandkilder og dampende saunaer. Til slut kan I nyde en lokal asturisk frokost med lækre lokaldyrkede råvarer. Den grønne vandrerute følger en gammel nedlagt jernbanelinje, som I også vil lære mere om i løbet af turen. Turen ender ikke samme sted, hvor I starter, men bare rolig, efter den lækre treretters frokost vil I blive kørt tilbage til byen i bil.  

Tilbring en dag i asturiske Oviedo

Tilbring en dag i asturiske Oviedo

Byen Oviedo, som ligger lidt længere væk fra kysten, er bestemt også et besøg værd for andet end blot et sted at begynde sin vandretur. Byen er fyldt med gamle og historiske bygninger, som alle næsten kan betragtes som vartegn i sig selv. Bybilledet præges også af mange smukke katedralspir eller kirketårne, hvoraf mange er flere hundrede år gamle. Den smukke Catedral de San Salvador de Oviedo er et gotisk stykke kunst, som er et besøg værd. Selv hvis I ikke er interesserede i katedraler eller arkitektur, vil I blive imponeret af denne bygningskonstruktion, som samtidig også bevidner om de byggefærdigheder, de besad for flere hundrede år siden. Katedralen har desuden også et tilstødende museum, hvor I har mulighed for at købe guidede ture til begge dele. I hele byen Oviedo vil I finde flere af disse gamle og smukke bygninger, som er værd at besøge for deres arkitektoniske skønhed.