Banner

Camping Slovakiet

Campingferie til Slovakiet er en oplevelse for sig selv. Den unikke destination ligger i de smukkeste naturomgivelser, hvor du kan gå på eventyr i de dybe bøgeskove, fordybe dig på bjergenes tinder, eller opdage de spændende grotter og kløfter. Med den vidunderlige natur omkring dig har du den perfekte kulisse til din campingferie. Slovakiet er altså en skøn feriedestination. Køreafstanden fra Danmark er overkommelig, og hvis I ikke vil køre selv, kan I flyve til lufthavnen i hovedstaden Bratislava.
Læs mere

0

resultater

Campingferie i Slovakiet

Leder du efter en lidt anerledes destination til ferien? Slovakiet er en unik perle, som bare venter på at blive opdaget. Landet er dækket af den smukkeste natur, hvor farverige dale, runde højdedrag og grønne bøgeskove møder dybe kløfter, fascinerende grotter og højdepunkter med den vildeste udsigt. Det milde klima og den lave nedbørsmængde er bare endnu en bonus. Du finder intet mindre end 9 nationalparker, og de er alle perfekte til vandre- og cykeludflugter. Desuden vrimler med det med borge, slotte og chateauxer, der alle er et besøg værd.

Unikke naturoplevelser

Naturen i Slovakiet er noget helt for sig selv. Tag på eventyr i en af de mange nationalparker og oplev for eksempel isgrotten i Slovenský kras, klippeformationerne i Pieniny eller bøgeskoven i Stužika. I den nordlige del af landet ligger Tatrabjergene ved grænsen til Polen. I bjergkæden finder man både spændende dyrearter og smukke udsigtspunkter. Hvis du er rigtig heldig, kan du se en af de gedelignende gemser, som er helt unikke for området.

Særprægede syn

Besøg middelalderborgen Spiš og gå på opdagelse i den gotiske kirke eller den imponerende katedral. I Karpaterne kan du se de specielle, karakteristiske trækirker, og i Vlkolínec finder du enestående folkearkitektur, som er komplet uberørt af nutiden. De fredede bygninger inkluderer 45 bjælkehuse med gårde fra 1700-tallet. 

Smag på Slovakiet

Det er altid noget særligt at opleve den kulinariske side af et land. Slovakiet byder på lokale vine, og til de mere eventyrlystne kan man også prøve deres mjød eller whisky. Desuden er der masser af spændende madoplevelser, især hvis du er glad for ost, kage og krydret mad.