Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Peloponnes

Highlights fra Peloponnes
Vidunderlige bjerglandskaber
Eksotiske sandstrande
Besøg spændende byer
Oplev antikkens Grækenland
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Peloponnes

Hvis du drømmer om lækre sandstrande og azurblåt hav, er Grækenland den perfekte destination. Vil du også gerne ud og opleve noget i området? Så er Peloponnes destinationen for dig! Regionen byder både på spektakulære naturomgivelser med bjerge, fyrretræsskove, klippeformationer og floder. Der er desuden en masse at udforske for de historie- og kulturinteresserede, for Peloponnes var et center i antikkens Grækenland, og man finder også mange middelalderbyer- og fæstninger. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Peloponnes

Tag på ferie til Peloponnes

Tag på ferie til Peloponnes

Den græske halvø Peloponnes, hvor du både finder eksotiske badestrande, eventyrlige bjerge og mytiske byer, ligger i det sydlige Grækenland. Her emmer af historie i dette center for det antikke Grækenland, og enhver vil elske at gå på opdagelse i området. I kan booke jeres ferie til Peloponnes direkte her på friferie.dk, eller I kan bestille igennem vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Opdag den mytiske halvø

Opdag den mytiske halvø

Du har måske allerede hørt om Den Peloponnesiske Krig, byen Korinth, spartanerne og Alexander den Store, men alt dét kan du bl.a. blive meget klogere på, når du besøger Peloponnes. Halvøen er fuld af græsk mytologi, historiske monumenter, antikkens levn, middelalderbyer, fæstninger og meget, meget mere. 

Gå på opdagelse i byerne

Gå på opdagelse i byerne

Peloponnes har masser af byer, som bare venter på at blive udforsket af dig. I Elafonios finder du eksotiske strande og en spændende byhistorie, mens du i romantiske Nafplio skal besøge Palamidi-fæstningen, der er et meget ambitiøst bygningsværk på siden af en høj klippebakke. For at nå toppen skal du op ad klippesiden, som består af intet mindre end 999 trin - men det er det hele værd, når du ser den smukke udsigt fra toppen.   

Nyd de naturskønne omgivelser

Nyd de naturskønne omgivelser

Du er omringet af vand på Peloponnes. I den vestlige del finder du sandstrande ud til det smukkeste blå hav, mens der i den østlige del af regionen er bjerge, skove, floder og grotter. Ved byen Dimitsana får du udsigt over Lousios-floden, og byen er omringet af sneklædte bjerge og grønne fyrreskove. Bjergområdet ved Korinth er også et besøg værd, og her kan du blive klogere på naturen på Environment Museum of Styphalia. 

Smag på Peloponnes

Smag på Peloponnes

Der er masser at smage på i Peloponnes - især hvis du er til oliven! Grækerne elsker de små grønne frugter, og klimaet er perfekt til at dyrke netop oliven her. Prøv de mange spændende græske delikatesser, og nyd et glas lokal vin til.