Banner

Ferieparker i Drenthe

Tag på kør-selv ferie til Holland og besøg området Drenthe, som er især kendt for smuk natur og masser af aktiviteter udendørs. Her finder I flotte ferieparker og ferielejligheder, som passer til jeres behov, om I skal på familieferie, tur med vennerne eller på en romantisk ferie kun for to. Her kan I glæde jer til at blive ét med naturen, mens I skaber uforglemmelige øjeblikke sammen. Glæd jer til at udforske byen Assen, naturen i Hunebedden og Dwingelderveld samt Wildlands Adventure Zoo i Emmen, som er perfekt til dagsture for børnefamilien.

Læs mere

4

resultater

Europarcs Ruinen
9.4
feriepark-ruinen
1/22
Indendørs og udendørs pool
Børnezoo
Indendørs og udendørs legeplads
Masser af kultur og natur at udforske

2.465 kr.

Fra:

2.166 kr.

July 24 - 7 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Europarcs de Wiltzangh
Ingen anmeldelser
de-wiltzangh
1/14
Pool med børnebassin
Direkte ved nationalpark
Minigolf
Besøg fårefold i Ruinen

5.066 kr.

Fra:

4.153 kr.

August 2 - 3 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Camping Hunzedal
8.1
hunzedal
1/24
Pool med vandrutsjebane
En masse sjov til børnene
Indkøb og lækker spise
Oplevelsesrigt område

Fra:

2.432 kr.

July 26 - 3 nætter, 2 voksne
11 tilgængelige boligtyper
8.8
hub-resorts-drentse-weelde
1/15
Familievenlig campingplads
Søer og naturreservater
Spændende aktiviteter
Besøg Assen, Emmen og Meppel

Fra:

2.801 kr.

July 29 - 3 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Natur for alle pengene

Vågn op i jeres egen ferielejlighed og planlæg hvad dagen skal gå med. I Drenthe har I masser af muligheder for at leje mountainbikes og benytte nogle af de mange gode cykelruter, eller at binde vandreskoene og tage på lange gåture, hvor I virkelig kan nyde naturen helt tæt på. Besøg den andenstørste naturpark i Holland med det sjove navn Aa. Her finder I urgamle og nærmest uendeligt høje træer, gamle moser og fine ådale, hvor det føltes som om at tiden står stille. 

Et væld af aktiviteter for alle aldre

Det skønne ved at holde ferie i en ferielejlighed i en feriepark er den frihed, som følger med til at bestemme dagens program og muligheden for selv at kokkerere. Dagen kan gå med et visit til Drenthe Museum i hovedstaden Assen eller et besøg i koncentrationslejren Westerbork, en oplevelse der vil efterlade et dybt indtryk. Byen Assen er også perfekt til dage, hvor I måske vil shoppe og slentre lidt rundt mellem skønne bygninger og hyggelige caféer. De gamle landsbyer Dwingeloo, Vallakker og Norg er gode byer at besøge, hvis I interesserer jer for historie , disse byer er fyldt med smukke kirker og imponerende herregårde.

Er børnenes tur til at vælge hvad I skal en dag, så har I masser at vælge mellem i Drenthe. Besøg den zoologiske have i Emmen, der er opdelt efter verdensdele, hvilket er både lærerigt og underholdende for familiens yngste medlemmer. I Drouwen kan I klatre i trætoppene og i Eext kan I møde dværge i The Land of Gnomes. I finder også masser af Legelande og forlystelsesparker tæt på jeres feriepark, hvor vi især kan anbefale Plopsa, en indendørs legeplads, Slagharen Temapark og Drouwenerzand forlystelsespark.

Derfor skal jeres næste ferie gå til Drenthe

Highlights i Drenthe, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Oplevelser børnene vil elske
  • Fantastiske naturoplevelser
  • En oplagt destination for kør-selv ferie