Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Krkonosebjergene

Campingferie i storslået bjerglandskab
Kun 2 timer til storbyen Prag
Smuk nationalpark at besøge
Børnevenlige naturaktiviteter
Gode campingpladser i natur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Krkonosebjergene

Drømmer I om campingferie i oplevelsesrig natur, så er Krkonosebjergene i Tjekkiet et rigtig godt bud. Flotte vandfald, dybe skove, store bjergsøer og Tjekkiets højeste tinde ligger alt sammen ved Krkonosebjergene, der med god grund også er kendt som 'The Gaint Mountains'. I får den perfekte kombination af naturoplevelser, aktiv ferie og muligheden for at besøge hovedstaden Prag, hvor I kan få et afbræk fra den storslået natur og tage på shopping, museumsbesøg eller nyde livet fra en café ved floden Moldau, der løber gennem Prag. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Krkonosebjergene

Campingferie med skønne naturoplevelser

Campingferie med skønne naturoplevelser

Camping midt i naturen indbyder til en afslappende ferie med familien, hvor I kan opleve det smukke landskab med bjerge, vandfald og skove i Tjekkiet. Det er ikke uden grund, at Krkonosebjergene omtales som The Grat Mountains, hvilket I kan udforske i bjergkædens nationalpark med et hav af muligheder. Derudover har I også mulighed for at opleve hovedstaden Prag, mens I holder ferie i Tjekkiet, da der blot er omtrent to timers kørsel til storbyen.

Aktiviteter og seværdigheder ved Krkonose

Aktiviteter og seværdigheder ved Krkonose

Camping ved Krkonose indbyder til ture ud i den friske bjergluft på enten gåben eller cykel. Her kan I opleve mange forskellige ting med blandt andet Tjekkiets højeste punkt, det såkaldte snebjerg på 1602 meter. I Krkonose Nationalpark kan I se vandfald, tage en tur op i skovtårnet ved Janske Lazne eller prøve en svævebane tur ved dæmningen Labska Dam i Spindleruv Mlyn. Vil I have et endnu store sus i maven, så skal I besøge Bobova Draha bobslædebanen. En mere rolig oplevelse er St. Francis Kapel, mikrobryggeri og glaspusteri i Harrachov eller Slottet i Vrchlabi.

Camping i kombination med storbybesøg

Camping i kombination med storbybesøg

En kør-selv campingferie til Tjekkiet giver jer også mulighed for at tage bilen ind til hovedstaden Prag og få ekstra mange ferieoplevelser med hjem. På kun to timer kan I komme til at slentre rundt i den smukke og kulturelle storby med et væld af lækre og billige restauranter og caféer, hvor I kan smage tjekkiske øl. Gå en tur i den gamle bydel, kryds Karlsbroen, opdag det astronomiske ur, tag på kanalrundfart og gå turen op til Prags borg.