Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Tjekkiet

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Tag til Tjekkiet

Besøg Tjekkiet som blandt andet er kendt for den hyggelige hovedstad Prag, hvor pulserende storbyliv og aktivt natteliv dominerer. Hele landet byder fantastisk arkitektur, masser kultur og spændende historie. Landets beliggenhed i tempereret klimazone sikrer milde og fugtige somre samt kolde og snefyldte vintre. Tag familien med til Tjekkiet og oplev de mange fantastiske kirker, katedraler smuk natur og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Tjekkiet (1)

Prag
Oplev Prags pulserende storbyliv der summer af kultur, kunst, musik og seværdigheder. Kør selv til Prag og nyd de smukke byer undervejs...
Tjekkiets hovedstad
Masser muligheder for shopping
Kultur, kunst og masser seværdigheder
2 campingpladser

Læs mere om Tjekkiet

Byer i Tjekkiet

Byer i Tjekkiet

Tjekkiets hovedstad Prag er ofte velbesøgt af turister som slentrer gennem byen med en kop kaffe eller undersøger den spændende arkitektur og kultur i byen. Der er masser shoppemuligheder i byens mange centre, butikker og mærkevareforretninger. I Tjekkiets næststørste by, Brühn, vil I opleve en fantastisk bymidte, uden så mange turister som i Prag. 

Besøg Tjekkiets seværdigheder

Besøg Tjekkiets seværdigheder

Den populære storby Prag er ofte hovedattraktionen, når man besøger Tjekkiet. Tjekkiet har langt mere end pulserende storbyliv og flotte butikker. Besøg blandt andet den gotiske borg Karlstein Borgen eller oplev Kirken i Sedlec, som er dekoreret med rigtige menneskeknogler. Besøg 2. Verdenskrigs helt store koncentrationslejr Theresienstadt, hvor omkring 35.000 mennesker mistede livet. Der er masser seværdigheder i hele landet, og det er kun et spørgsmål om at vælge hvor I skal starte. 

Oplev fantastisk natur i Tjekkiet

Oplev fantastisk natur i Tjekkiet

Uden for byerne i Tjekkiet er der masser muligheder for at opleve smuk og betagende natur. Besøg "Det Bøhmiske Paradis", en smuk naturpark med høje sandstensmonolitter og klippeformationer som man nemt kan bruge mange timer på at undersøge. Besøg termiske bade i Karlsbad eller tag på spændende vandreture gennem smukke landskaber. 


Oplev Tjekkiet hele året

Oplev Tjekkiet hele året

Tjekkiets placering gør, at man kan besøge landet hele året rundt. Storbyerne kan være vældig hyggelige om vinteren og op til jul. Landets natur kan nydes bedre i foråret og om sommeren.