Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Tjekkiet

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Grøn campingferie i Tjekkiet

Lad årets campingferie gå til Tjekkiet, som bl.a. er kendt for den hyggelige hovedstad Prag, hvor pulserende storbyliv og aktivt natteliv dominerer. Hele landet byder på fantastisk arkitektur, masser af kultur og spændende historie. Landets beliggenhed i tempereret klimazone sikrer milde og fugtige somre samt kolde og snefyldte vintre. Tag familien med til Tjekkiet, og oplev de mange fantastiske kirker, katedraler, smuk natur og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Tjekkiet (3)

Prag
Oplev Prags pulserende storbyliv der summer af kultur, kunst, musik og seværdigheder. Kør selv til Prag og nyd de smukke byer undervejs...
Tjekkiets hovedstad
Kultur, kunst og masser seværdigheder
Masser muligheder for shopping
2 campingplads
Krkonosebjergene
Drømmer I om campingferie i oplevelsesrig natur, så er Krkonosebjergene i Tjekkiet et rigtig godt bud. Flotte vandfald, dybe skove, store bjergsøer...
Smuk nationalpark at besøge
Børnevenlige naturaktiviteter
Gode campingpladser i natur
1 campingplads
Sydbøhmen
Hvis I har lyst til at tage en tur til Tjekkiet, bør I udforske Sydbøhmen. Et herligt område med store, smukke landskaber...
Sceniske landskaber
Velbevaret arkitektur og kultur
Afslapning og idyl
3 campingplads

Læs mere om Tjekkiet

Camping i Prag i Tjekkiet

Camping i Prag i Tjekkiet

Vælger I camping i Tjekkiet til årets ferie, er det oplagt at vælge Tjekkiets hovedstad Prag, som ofte er velbesøgt af turister, der slentrer gennem byen med en kop kaffe eller undersøger den spændende arkitektur og kultur i byen. 

Der er masser er spændende historie, kultur og selvfølgelige shopping i byens mange centre, butikker og mærkevarebutikker. 

I kan fx bo på Camping Sokol Praha, som ligger i cykelafstand fra Prag, og er en perfekt mulighed for at kombinere camping med storbyferie.

Besøg Tjekkiets seværdigheder

Besøg Tjekkiets seværdigheder

Den populære storby Prag er ofte hovedattraktionen, når man besøger Tjekkiet, men landet har langt mere end pulserende storbyliv og flotte butikker. Besøg bl.a. den gotiske borg, Karlstein Borgen, eller oplev Kirken i Sedlec, som er dekoreret med rigtige menneskeknogler. 

Besøg koncentrationslejren, Theresienstadt, fra 2. verdenskrig, hvor omkring 35.000 mennesker på tragisk vis mistede livet. 

Der er masser seværdigheder i hele landet, og det er kun et spørgsmål om at vælge hvor I skal starte. 

Oplev fantastisk natur i Tjekkiet

Oplev fantastisk natur i Tjekkiet

Uden for byerne i Tjekkiet er der masser muligheder for at opleve smuk og betagende natur. Besøg "Det Bøhmiske Paradis", en smuk naturpark med høje sandstensmonolitter og klippeformationer, som man nemt kan bruge mange timer på at undersøge. 

I kan også blive forkælet i de termiske bade i Karlsbad eller tage på spændende vandreture gennem smukke landskaber. 

Oplev Tjekkiet hele året

Oplev Tjekkiet hele året

Tjekkiets placering gør, at man kan besøge landet hele året rundt. Storbyerne kan være vældig hyggelige om vinteren og op til jul. Landets natur kan nydes bedre i foråret og om sommeren.