Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bretagne

Highlights fra Bretagne
Luksuriøse campingpladser
Familievenlige sandstrande
Skovrige områder rig på sjove aktiviteter
Charmerende middelalderbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Bretagne

Bretagne er bestemt et besøg værd. Området er fyldt med spændende og flotte middelalderbyer, dramatiske kyststrækninger og tykke skove. Mange steder vil du opleve en følelse af mystik og eventyr, når du bevæger dig rundt ved nogle af de forhistoriske steder. Bretagne er rig på kultur og traditioner, og så har området desuden en fantastisk madscene. Til børnefamilierne, der gerne vil en tur på stranden, kan det være en god idé at søge mod Bretagnes sydlige kyst, der har mange lange sandstrande, og hvor vandet er roligere end på den nordlige del. Der er dog fantastiske strande over det hele, og rigtig mange turister kommer til Bretagne primært af den grund. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Bretagne

Keltisk kultur og tradition

Keltisk kultur og tradition

Det er den keltiske kultur, der i høj grad er med til at gøre folket i Bretagne til noget helt for sig selv. De er et stolt folkefærd og har været i stand til at holde fast i mange gamle traditioner med både sang og dans. Befolkningen i Bretagne har desuden deres eget sprog, som dog i en periode ikke blev talt meget i hverdagen – men det er ved at vende tilbage og bliver også undervist i skolerne. Hvis du gerne vil opleve franskmænd på en helt anden måde end det, du normalt forestiller dig, så skal du til denne spændende og inspirerende del af landet.

Byerne i Bretagne

Byerne i Bretagne

Hovedbyen i Bretagne er Rennes, som primært er kendt for at være en industri- og universitetsby, men som også har et rigtigt hyggeligt torv fyldt med caféer og restauranter, omgivet af fine, men skæve, huse i mange farver. St-Malo er en gammel havneby omringet af en mur. Naturen omkring den er dramatisk, men fascinerende, og byen i sig selv er også et besøg værd. Ved kysten kan du i øvrigt observere noget af det mest markant skiftende tidevand, og er du interesseret i historie, ligger der også nogle fortællinger og minder fra 2.Verdenskrig her.

En af de absolut skønneste byer i Bretagne er Vannes. Byen har formået af bibeholde en middelalderlig atmosfære, men er på én og samme tid fuld af liv på de mange barer og restauranter, der ligger langs vandet. Fra Vannes har man også god mulighed for at udforske Golfe du Morbihan og dens mange små øer.


Camping i Bretagne

Camping i Bretagne

Bretagne er pakket med fine campingpladser til fordel for de mange feriestemte turister, der hvert år kommer til denne region for at bade, gå på opdagelse i de små byer, spise god mad og generelt bare nyde livet. Du kan med garanti finde en campingplads, der lever op til jeres ønsker og behov – uanset om det skal være det rene luksus eller mere simpelt, tæt på pulserende liv eller i mere rolige omgivelser. Find evt. mere information her på siden og book online, eller kontakt os på telefon 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.