Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Languedoc-Roussillon

Highlights fra Languedoc
Afslappet badeferie
Mulighed for pulserende byliv i Montpellier
Et enestående, fransk vinområde
En bred vifte af gode campingpladser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingferie i Languedoc-Roussillon

Sol, hav, historie og masser af vin. Hvad mere kan man forlange? Languedoc-Roussillon har det hele. Derfor er det heller ikke underligt, at denne region er en af de mest populære franske feriedestinationer. Her er gamle, romerske bygninger, flotte borge og tonsvis af vingårde, hvorfra cirka en tredjedel af al fransk vin kommer fra. Der er masser at se, og du kan samtidig få slappet af og komme i ægte feriestemning under de varme himmelstrøg. På Friferie sørger vi for at I finder den ideelle campingplads til jeres bedste campingferie nogensinde. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon – et område med diversitet

Languedoc-Roussillon – et område med diversitet

Den sydfranske region har som sagt det hele, men de forskellige områder i selve provinsen har hver især deres eget særlige kendetegn. Bas-Languedoc er for eksempel stedet med de største strande og er for dig, der gerne vil på en afslappende badeferie. Samtidig kan du i dette område besøge den smukke by, Montpellier, hvor der er pulserende byliv, hyggelige caféer, små gader og smukke bygninger. I samme område kan du også besøge byen Nimes, som er bedst kendt for det mere end 2000 år gamle amfiteater, men har også masser af markeder og palmeklædte boulevarder. 

Vil du derimod gerne ud og blive ét med naturen – langt væk fra tætbefolkede byer og reklameskilte, skal du tage til Haut-Languedoc. Her er bevoksede bjerge og skinnende floder og søer. Et af de bedste natursteder er Parc National des Cévennes samt Parc Naturel Régional des Grands Causses.

Et område med verdensberømte franske vine

Et område med verdensberømte franske vine

Folket i Laguedoc-Roussillon er naturligvis stolte af deres vine, og de producerer som sagt også cirka 1/3 af al fransk vin. Mange vingårde gror forskellige druer sammen og ender derfor også med helt unikke blandinger. Området havde godt nok et ry for at lave nogle billige produkter af ringere kvalitet i 70’erne, men har siden da udviklet sig gevaldigt. Nu til dags formår de at lave nogle rigtig fremragende, fyldige og frugtige flasker. På den fransk sydkyst er der altså rig mulighed for at forkæle smagsløgene. 

De bedste campingpladser i Languedoc-Roussillon

De bedste campingpladser i Languedoc-Roussillon

Inden du bestiller overnatning i Languedoc-Roussillon, skal du naturligvis beslutte dig for, hvilke af de tre områder du helst vil tilbringe din tid i. Hvis du ikke har noget specielt ønske, kan vi anbefale campingpladsen Camping La Sirene, der ligger tæt på stranden og oven i købet har et kæmpe vandland. Også Camping Le Brasillia er ekstremt populær og har masser af aktiviteter til både børn og voksne. Vi kan også nævne Beach Club Nouvelle Floride, der er endnu en luksuscampingplads og ligger tæt på stranden, men også har by omkring sig. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.

Check også de andre skønne rejsemål i Frankrig.