Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Languedoc-Roussillon

Highlights fra Languedoc
Pulserende byliv i Montpellier
Afslappet badeferie
Enestående fransk vinområde
Skønne campingpladser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingferie i Languedoc-Roussillon

Lad campingferien gå til Languedoc-Roussillon i Sydfrankrig, der byder på sol, strand, historie og masser af vin. Languedoc-Roussillon er en af de mest populære franske feriedestinationer med skønne campingpladser med lækre poolområder, brede sandstrande, flot natur, spændende borge og tonsvis af vingårde, hvor cirka en tredjedel af al fransk vin kommer fra. Der er masser at se, og du kan samtidig få slappet af og komme i ægte feriestemning under de varme himmelstrøg. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon har det hele!

Languedoc-Roussillon har det hele!

Når I vælger camping i Languedoc, er der uanede muligheder! Området byder på skøn natur, floder, brede sandstrande, hyggelige badebyer, spændende kultur, god mad og lækker vin! Den sydfranske region har virkelig det hele, og de forskellige områder i selve provinsen har hver især deres eget særlige kendetegn. 

Bas-Languedoc er for eksempel stedet med de største strande og er for dig, der gerne vil på en afslappende badeferie. Samtidig kan du i dette område besøge den smukke by, Montpellier, hvor der er pulserende byliv, hyggelige caféer, små gader og smukke bygninger. I samme område kan du også besøge byen Nimes, som er bedst kendt for det mere end 2000 år gamle amfiteater, men har også masser af markeder og palmeklædte boulevarder. 

Vil du derimod gerne ud og blive ét med naturen – langt væk fra tætbefolkede byer og reklameskilte, skal du tage til Haut-Languedoc. Her er bevoksede bjerge og skinnende floder og søer. Et af de bedste natursteder er Parc National des Cévennes samt Parc Naturel Régional des Grands Causses.

De bedste campingpladser i Languedoc-Roussillon

De bedste campingpladser i Languedoc-Roussillon

Nogle af de bedste campingpladser ligger i Languedoc-Roussillon og mange af dem byder på lækre poolområder og kæmpe vandlande

Vi anbefaler bl.a. følgende campingpladser:

  • Camping La Sirene ligger tæt på stranden og oven i købet har et kæmpe vandland.
  • Camping Les Sablons ligger direkte til stranden, har et sjovt vandland med vandrutsjebaner og mange aktiviteter.
  • Camping Le Brasilia er ekstremt populær og har masser af aktiviteter til både børn og voksne. 
  • Camping Nouvelle Floride er en luksuscampingplads, som ligger tæt på stranden, men også har by omkring sig. 
  • Camping Beach Garden er en 5-stjernet campingplads lige ned til stranden med lækkert poolområde, børnepool samt inden- og udendørs pools.

Check også de andre skønne campingpladser i Frankrig.

Uforglemmelig mad og verdensberømt vine

Uforglemmelig mad og verdensberømt vine

På den franske sydkyst er der rig mulighed for at forkæle smagsløgene på de mange hyggelige restauranter, hvor de serverer uforglemmelig, lokal mad. Prøv fx en Moules Frites med friskfangede muslinger eller den lækre fiskesuppe. Boulliabaisse. En god og hurtig omelet til frokost kan også anbefales!

Folket i Laguedoc-Roussillon er naturligvis stolte af deres vine, og de producerer cirka 1/3 af al fransk vin. Mange vingårde gror forskellige druer sammen og ender derfor også med helt unikke blandinger. Området havde godt nok et ry for at lave nogle billige produkter af ringere kvalitet i 70’erne, men har siden da udviklet sig gevaldigt. Nu til dags formår de at lave nogle rigtig fremragende, fyldige og frugtige flasker.

Hyggelige badebyer i Languedoc-Roussillon

Hyggelige badebyer i Languedoc-Roussillon

I Languedoc finder I mange hyggelige badebyer, hvor I kan slentre langs strandpromenaden eller spise en god middag om aftenen. Besøg fx Le Cap d'Agde, der ligger lige ud til Middelhavet med brede, skønne sandstrande, en farverig lystbådehavn og nyd en dejlig aften ved vandet på en af de mange spisesteder. Campingpladsen Mer et Soleil ligger kun 1 km fra Cap d'Agde og et godt valg, hvis I vil bo tæt på badebyen.

En anden hyggelig badeby er Valras-Plage, hvor I fx kan holde ferie på campingpladsen, Domaine de la Yole, som ligger 3,5 km fra byen og kun 800 m fra stranden. Valras Plage byder på skønne sandstrande, hyggelige spisesteder, forlystelsespark, mange cykelstier, stort shoppingcenter og dejlig feriestemning.

Sådan kommer I til Languedoc-Roussillon

Sådan kommer I til Languedoc-Roussillon

Skal sommerferien gå til Languedoc, kan I selvfølgelig tage bilen på kør-selv ferie og måske snuppe en overnatning eller to undervejs? Så begynder ferien allerede, når I sætter jer ind i bilen og kører ud ad indkørslen.

I kan også flyve til fx Montpellier eller Barcelona, hvorfra det er oplagt at leje en bil til campingpladsen.