Banner

Camping Elba

Øen Elba, der ligger i det toskanske øhav, er et sandt ferieparadis. Her er smuk natur, azurblåt hav, gode badestrande og charmerende, italienske byer. Der er desuden rig mulighed for at nyde det italienske køkken med god vin og lækker mad. Særligt de, der er vilde med alt det gode fra havet, vil blive forført af de lækre retter og friske råvarer. Desuden er der mange sjove aktiviteter for hele familien, hvad end I er til snorkling, minigolf, vandreture eller noget helt andet. Elba har alt, hvad man har brug for på en god familieferie.
Læs mere

3

resultater

8.7
ville-degli-ulivi
1/22
Alsidigt poolområde
Godt underholdningsteam
Flotte faciliteter
Børnevenlig strand i nærheden
8.247 kr.Fra: 6.635 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
8.9
rosselba-le-palme
1/41
Fantastisk for børn i alle aldre
Camping tæt på naturen
Smukke strande i nærheden
Stort poolområde
3.445 kr.Fra: 2.772 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
8.6
village-casa-dei-prati
1/24
Pool på campingpladsen
Strand i gåafstand
Naturskønne omgivelser
Spændende byer i området
6.692 kr.Fra: 6.405 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Duften af blomster og frisk natur

Store dele af øen Elba er dækket af naturpark. Her er altså smukke omgivelser, masser af træer, dyr – ja, og så er paradiset særligt kendt for de mange forskellige, vilde orkidéer, der pryder landskabet og spreder sin duft rundt med den varme brise. Her er godt, hvis du gerne vil ud at røre dig lidt; der er mange gode gå- og cykelture, som hele familien kan tage med på. Du kan gøre dig mange forunderlige opdagelser, og der er med garanti lidt til billedbogen, når du kommer hjem. 

Elba for vandhundene

Rigtig mange ferieglade gæster vil naturligvis gerne udnytte det dejlige sommervejr med en lille dukkert. Det er der også rig mulighed for, og Elba har mange skønne badestrande. Der er også mulighed for at wind-surfe, snorke og dykke. Det kan også anbefales at tage på et par timers bådtur, der kan kombinere lidt af det hele, mens du af og til kan slappe af og samtidig får lov til at se den smukke ø fra helt nye perspektiver. Man kan også blot vælge at lægge sig til rette i solsengen, nyde solen og slappe af til lyden af bølgernes brus. 

Til og fra Elba

Hvis du vælger at tage køreturen hele vejen igennem Europa, kan du på forhånd booke en færge, der på en times tid vil sejle jer fra Piombino på fastlandet til Portoferraio på Elba. I kan også vælge at flyve til Italien for at spare den cirka 1 døgn lange køretur. Det anbefales dog, at du så lejer en bil, når I ankommer, da det ikke er helt nemt at komme til Elba med offentlig transport.

Camping på Elba

Overvejer du at tage på campingferie på Elba? Det kan vi sagtens forstå! Campingsæsonen løber primært fra ultimo marts til ultimo oktober. Selv i højsæsonen er øen ikke overrendt, og det er et fantastisk sted, hvor man kan komme langt væk fra hverdagen. Rundt på øen finder du adskillige campingpladser, der har alt, hvad man kan drømme om. Der er komfortable luksustelte, hytter og mobile homes. Der er som regel masser af faciliteter for børn og voksne, inklusiv minigolf, pool og vandland. Samtidig er der som nævnt masser af udflugter og aktiviteter, som hele familien kan lave sammen. Camping på Elba vil med sikkerhed være et hit for både store og små, de aktive og dem, der blot skal stresse af. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.