Banner

Ferieparker i Ardennerne

Den belgiske bjergkæde, Ardennerne, har længe været et foretrukket feriested for danskere, både om sommeren og vinteren. Med masser af ferieparker og ferielejligheder til rådighed er Ardennerne den perfekte destination til alle typer ferier. Ardennerne ligger i det østlige Belgien, som på én gang både er bløde og rå bjerge. Oplev de mange små hyggelige landsbyer og de smukke stenhuse med blomster hængende fra blomsterkasser. Det smukke landskab inviterer både til cykel- og vandreture. 

Læs mere

5

resultater

6.3
golden-lakes-village
1/30
Direkte til badesø
Spa- og wellnessområde
Farverig underholdning
Stor og flot legeplads

Fra:

7.604 kr.

July 19 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
village-les-gottales
1/9
Tennis- og petanquebaner
Kanosejlads og rafting på floder
Legepladser og bordtennis
Tæt på Plopsa Coo og eventyrpark

Fra:

2.845 kr.

July 19 - 3 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
7.4
village-leau-dheure
1/14
Vandsport
Cykel- og vandreture
Wellnesscenter
Indendørs legeplads

Fra:

4.121 kr.

July 19 - 3 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
hillview-resort-grandvoir
1/26
Rummelig og moderne feriepark
God stemning i restaurant og bar
Indendørs legeplads for børn
Oplev maleriske landsbyer

4.974 kr.

Fra:

4.909 kr.

July 19 - 3 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Vallee les Etoiles
Ingen anmeldelser
vallee-les-etoiles
1/22

8.721 kr.

Fra:

8.497 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Fordele ved at bo i en ferielejlighed i en feriepark i Ardennerne

Ardennerne byder på skøn natur, gastronomisk forkælelse og nostalgiske landsbyer, som I vil kunne opleve på bedste vis fra en skøn ferielejlighed. En ferielejlighed gør det muligt at tilrettelægge ens egen ferie præcis, som man ønsker, hvor I kan tage middagen med hjem og nyde i hjemlige rammer eller drage ud og se regionens spændende seværdigheder netop, når I har lyst. Find familiens foretrukne feriepark og ferielejlighed online her hos Friferie eller ring til vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141 for at finde den ferielejlighed, der passer til netop jeres families ønsker og behov.

Besøgelsesværdige byer

Der er rig mulighed for at besøge oplevelsesrige, smukke og historiske byer i Ardennerne. I kan f.eks. tage til Durbuy, som er en ualmindelig smuk by med en charmerende atmosfære. Denne eventyrlige bjergby byder på romantiske bindingsværkshuse, hyggelige butikker og den bedste franske mad med rødvin og foie gras i særklasse. En anden mere historisk by I skal besøge er La Roche en Ardenne, som har en enestående beliggenhed ved floden Ourthe og en majestætisk middelalderborg, som med ét tager én tilbage i tiden. Byen er kendt for sine festivaller, hyggelige markeder og skovrige natur. Waulsort er en lille landsby i Ardennerne, hvor I kan se en lille kirke og hyggelige huse på jeres lille spadsertur.

Kom væk fra hverdagens jag

Trænger du til at koble helt af fra hverdagens bekymringer, er en ferie til Ardennerne ideel. I regionen ligger den kendte by, Spa, som byder på et hav af kurbade, wellness og hvor velvære og ren afslapning er i fokus. Vandet er fra de nærliggende rislende kilder, som menes at have helbredende kræfter. Om det er massage, varmen i saunaen eller skønhedspleje I har mest brug for, kan I læne jer tilbage og nyde alt, hvad I kan i en af Spas mange kursteder.

Regionens gastronomi

Hver by i Ardennerne har sine egne små lokale restauranter eller stamcaféer, hvor der serveres lokale øl, som ofte brygges i byen eller i nabobyen. De belgiske øl spænder bredt i smag, så I kan med sikkerhed finde en, I synes særlig godt om. Selvom Spa er kendt som stedet for velvære og afslapning, så er det også stedet for noget af den bedste belgiske chokolade, som er ren paradis for smagsløgene. Tag et kig forbi en af de mange chokoladeforretninger, hvor I kan gå på opdagelse i de søde sager.

Det bedste Ardennerne har at tilbyde

Highlights I kan glæde jer til: 

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Charmerende byer
  • Spa, wellness og velvære
  • Smukke naturomgivelser
  • Himmelsk belgisk chokolade