Banner

Camping Eifel

Leder I efter et sted at tage på ferie? Kunne I tænke jer at besøge en naturskøn del af Tyskland? Så er Eifel-området en oplagt mulighed for jer. Eifel er karakteriseret ved vulkanske bjergkæder og ligger i det vestlige Tyskland. Eifel grænser op til den skønne flod Mosel i syd og Rhinen i øst. Normalt er den vulkanske bjergkæde omringet af frodige landskaber, fordi vulkaner bringer mange næringsstoffer med sig, som naturen nyder godt af, og det er også tilfældet ved området i Eifel. Området emmer af naturskøn idyl, der kan få enhver til at slappe af og nyde solen. Området ligger mellem Bruxelles og Frankfurt am Main, som er mere almindeligt kendte. Det betyder, at der er gode muligheder for at opleve en naturskøn del af Tyskland, hvor I kan besøge byerne, når I har lyst til at opleve kulturlivet.
Læs mere

1

resultat

Laacher See
Ingen anmeldelser
laacher-see
1/13
Fra: 2.666 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Hvad er i vente?

De vulkanske bjergkæder har skabt et frodigt landskab, der mest af alt emmer af idyl og ro, som I kan nyde sammen, uanset om I er en børnefamilie, et par, eller en gruppe venner, der trænger til at komme væk fra hverdagen. Lyder fuglekvidder i skoven som noget for jer, så er Eifel en oplagt feriedestination! Her kan I finde charmerende middelalderlandsbyer, gamle bindingsværkshuse og slotte. Lad jer gribe af stemningen, og nyd en fantastisk ferie.

Campingferie i Eifel

 Tager I på campingferie i Eifel-bjergkæden, vil I komme ud i naturen og have en smuk udsigt, hvor end I befinder jer. I vil bl.a. kunne opleve bjerge, skove, søer og byer med gammel, tysk byggestil, som indbyder til en masse oplevelser. Uanset om I har lyst til en ferie, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab i ro og fred, eller I har lyst til en ferie pakket med oplevelsesrige aktiviteter, så er Eifel et sted, hvor I kan skabe fantastiske minder sammen.

Oplev lokalmiljøet i Tyskland

I Eifel kan I både kan finde større byer, som har masser af liv og aktivitet, men der også er mindre landsbyer, hvor I kan gå på opdagelse i Tysklands rige kulturliv. Få en mindeværdig ferie med autentiske, tyske oplevelser. En af de smukkeste steder i Eifel-området er Gallo-Römischer, der er et historisk vartegn, som er blevet bevaret pga. de vidunderlige omgivelser. Området er spækket med fantastiske landskaber, der giver sindsro og sjælefred.

Ved Geoacker er der mulighed for en berigende oplevelse. Geoacker er nemlig et museum, hvor I kan lære om historien bag vulkanformationerne i Eifel, og hvor de fortæller jer om geologi, og hvilken betydning det frodige landskab har haft for denne dejlige del af Tyskland.

Få smagt på den lokale mad

De fleste danskere kender godt mange af de tyske klassikere, som danskere er så glade for, når de besøger grænsen. Der kan være tale om en Bratwurst med en kold Weissbier eller Saurkraut, men Tyskland har meget mere at byde på. 

Når I besøger Eifel, så kan I forvente at få et indblik i ægte og autentisk, tysk madlavning, som det kun kan findes på landevejene i Eifel. Efter en dag på Mausefallenmuseum kan I afslutte dagen på Restaurant Mausefalle, der serverer ægte, tysk mad, og som har fået fine anmeldelser.  

Det kan også være, I har været ude og se Arens Berg-vulkanen, der ligger i den nordlige del af Eifel, hvorefter et besøg på Müllischs Hof ville gøre dagen fuldendt. Stedet har dejlige siddepladser udenfor, hvor I kan nyde godt af grillede, tyske pølser.

Udforsk den storslåede natur i Eifel

Er I cykelentusiaster, eller holder I bare af en rolig vandretur, så er denne del af Tyskland perfekt for jer! Der er mange forskellige vandreruter og veje, der bliver kørt på i de professionelle cykelløb. I kan forvente at blive inspireret af de skønne områder, som ikke normalt forbindes med Tyskland.  

Et godt eksempel er Dreimühlen-wasserfall, som er et flot vandfald, hvor der er anlagt stiger, som I kan benytte jer af, hvis I vil udforske området på gåben. Efter en dag med aktiviteter og seværdigheder er det selvfølgelig oplagt at tanke op på en af de mange gode restauranter i området.