Banner

Camping Iseosøen

Er du en sand elsker af naturen? Så er en ferie ved Iseosøen en god mulighed. Iseosøen ligger i de skønne bjerge i det nordlige Italien, over Brescia og er et fantastisk feriemål. Den fredelige sø ligger i Franciacorta, en dejlig vinregion i hjertet af den norditalienske region Lombardiet. Udover klostre og forskellige middelalderlige slotte finder du også adskillige vinmarker.
Læs mere

1

resultat

Camping Del Sole
8.8
del-sole
1/38
Direkte til Iseosøen
Dejlig pool
Tæt på vingårde
Masser af faciliteter og underholdning
2.704 kr.Fra: 2.353 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Mere om Iseosøen

Iseosøen er knapt så kendt som dens storebrødre Gardasøen og Comosøen, men det gør den absolut ikke mindre værd. Det er en lille perle med små hyggelige byer beliggende ned til søen, og mange små fiskerlejer med masser af små restauranter, som serverer fisk fanget i søen. De høje bjerge, som omkranser søen, er en imponerende kulisse og et fantastisk sted, hvis man ønsker en aktiv ferie med vandring eller cykling.

Ude i søen ligger Europas største ø i en sø. Monte Isola er kun ca. 4,5 km2 stor og er dækket af træer. Bjerget på øen rager højt op og indbyder til en dejlig og udfordrende vandretur. Der ligger andre øer i Isesøen, som også er et must på to-do-listen.