Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Iseosøen

Fordele ved at rejse til Iseosøen
Smuk og udfordrende bjerge
Idylliske fiskerlejer
Skønne fiskerretter med fisk fanget i søen
Aktiv ferie - solferie - bare ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Iseosøen - magisk og intim stemning

Er du en sand elsker af naturen? Så er en ferie ved Iseosøen en god mulighed. Iseosøen ligger i de skønne bjerge i det nordlige Italien, over Brescia og er et fantastisk feriemål. Den fredelige sø ligger i Franciacorta, en dejlig vinregion i hjertet af den norditalienske region Lombardiet. Udover klostre og forskellige middelalderlige slotte finder du også adskillige vinmarker. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Iseosøen

Mere om Iseosøen

Mere om Iseosøen

Iseosøen er knapt så kendt som dens storebrødre Gardasøen og Comosøen, men det gør den absolut ikke mindre værd. Det er en lille perle med små hyggelige byer beliggende ned til søen, og mange små fiskerlejer med masser af små restauranter, som serverer fisk fanget i søen. De høje bjerge, som omkranser søen, er en imponerende kulisse og et fantastisk sted, hvis man ønsker en aktiv ferie med vandring eller cykling.

Ude i søen ligger Europas største ø i en sø. Monte Isola er kun ca. 4,5 km2 stor og er dækket af træer. Bjerget på øen rager højt op og indbyder til en dejlig og udfordrende vandretur. Der ligger andre øer i Isesøen, som også er et must på to-do-listen.