Banner

Camping Levicosøen

Tag på campingferie ved én af de mest indbydende badesøer i Norditalien med dejligt varmt vand og gode strandfaciliteter. Søen Levico byder på et væld af både afslappende pg aktive aktiviteter, og I vil ikke kede jer, når først I er taget på campingferie i dette natur-paradis.
Læs mere

1

resultat

Camping Due Laghi
8.2
due-laghi
1/27
Skønt ved Levicosøen
Utrolig børnevenligt
Mange aktiviteter
Dejligt poolområde

11.573 kr.

Fra:

8.485 kr.

July 20 - 4 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping ved Levicosøen i Norditalien

Camping ved Levicosøen er populært blandt badeglade og naturelskende feriegæster, da de ikke skal køre særlig langt, for at få det bedste af disse to verdener. Levicosøen ligger i det nordlige Italien tæt ved byen Trento, og her finder I rolige og idylliske campingpladser

Vil I vide mere om Levico, kan I finde informationer her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 70 15 41 41.  

Sø i fantastisk naturområde

Levicosøen er det oplagte sted af tage på campingferie ved en sø, da området emmer af fred og idyl og passer godt til familier. 

Søen er én af to større søer i Valsugana-dalen, og campingferie ved søerne er særligt populært, da søernes vand er noget af det varmeste i Sydeuropa og derfor indbyder til svømmeture fra søens strandområder med vandrutsjebaner, trampoliner og bådudlejning.  

På oplevelser i Valsugana-dalen

Den smukke Valsugana-dal er et godt område til vandre- og cykelture, og I hele området er der planlagte ruter for de aktive feriegæster. Terrænet egner sig til alle, og familien kan samlet tage op i de skovklædte bjerge og nyde udsigten over den smukke Levicosø. 

Rundt om Levicosøen

Langs med søen finder I hyggelige spisesteder, mindre byer og indkøbsmuligheder tæt på campingpladsen. Vil I besøge en større by, kan I tage til Trento, som byder på historiske bygningsværker og smuk arkitektur, samt en masse aktiviteter for hele familien. Trento er også et godt shoppested, og byen er kendt for sine mange markeder, og særligt det årlige julemarked er populært. 

Check også vores andre skønne muligheder for camping i Italien.