Banner

Ferieparker på Sardinien

Oplev denne pragtfulde middelhavsø, med smukke strande, behagelige temperaturer og lækre kulinariske oplevelser. Sardinien tilbyder jer alt det, som ferie er lavet af, det eneste den mangler er jer! Øen forkæler jer med afslappende dage på stranden, fantastiske ferieparker og ferielejligheder, samt en bred vifte af aktiviteter såsom dykning, vandreture og ture til øens imponerende grotter.

Læs mere

2

resultater

Residence Badus
Ingen anmeldelser
residence-badus
1/20
Pool med børnepool
Shuttle til sandstrand
Panorama restaurant
Legeplads og massage
Fra: 3.330 kr.
June 27 - 3 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Ingen anmeldelser
residence-vignola-mare
1/9
Store ferieboliger med autentisk Middelhavs-stil
Nær stranden og spændende udflugtssteder
Stor udendørs pool
Vandsport ved stranden
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Skønne byer med alt det bedste mad fra Middelhavet

På den nordvestlige del af Sardinien finder I hovedbyen Alghero, som ligger direkte ud til kysten. Her kan I tage på en uforglemmelig udflugt til Neptuns grotte, en imponerende drypstensgrotte, som I kan nå med båd. Alghero er kendt for sin catalanske charme, brolagte gader og strandpromenader omgivet af palmer. I de smalle gader i bymidten venter et væld af caféer, barer, restauranter og tapassteder, som I kan besøge på en kort tur fra jeres ferielejlighed de aftener I ikke selv gider at kokkerere. Efterfølgende kan I tage en afslappende gåtur ned til havnen. 

Cagliari er en livlig havneby på den sydlige del af øen, hvor I kan glæde jer til adskillige udsigtsterrasser, perfekte til at se solnedgangen. I den gamle bydel, Castello, der har rødder tilbage i middelalderen, venter smalle gader, udkigstårne og gamle bymure på jer. Besøg også havnen hvor I finder gode restauranter, iskioske og butikker, som ligger den perfekte atmosfære for en lun sommer aften. På Sardinien finder I lækre specialiteter på menuen, såsom muslinger, blæksprutter, sværdfisk og velsmagende hummere. Disse retter bliver perfekt parret med et glas lokal vin. De øvrige byer på Sardinien byder også på spændende oplevelser, der venter på at blive udforsket. Det er jer som vælger tempoet og agendaen for dagen, hvilket er en af de bedste ting ved at bo i en ferielejlighed i en feriepark, nemlig total frihed. 

Sandstrande for store og små

Hvis I bevæger jer mod nordøst fra Cagliari, når I den næststørste by, Olbia, som fungerer som anløbshavn for store færger, der sejler videre til La Spezia, Genova og Livorno. Nord for Olbia strækker Smaragdkysten sig ud, navngivet efter det smukke vand og de små badestrande, der snor sig mellem klipperne. Besøg nogle af de skønne strande hvor I kan benytte de broer og stier, ud til havet, og nyd en forfriskende dukkert. Mod syd, i området San Teodoro, finder I fantastiske kridhvide strande, som også er særligt børnevenlige. Hele området byder på et pulserende liv med aktiviteter som surfing og andre vandsportsaktiviteter, som I kan nå fra en kort afstand fra jeres valgte feriepark og ferielejlighed.

Hvorfor bestille en ferielejlighed på Sardinien?

Highlights på Sardinien, som I kan se frem til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Europas svar på Caribien
  • Betagende strande og krystalklart vand
  • Besøg Neptuns drypstensgrotte