Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Rom og omegn

Highlights fra Rom & omegn
Specialiteter fra det italienske køkken
Besøg det historiske og kulturelle Rom
Gode badestrande i nærheden
Et hav af storslåede seværdigheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Rom og omegn

Rom er kendt for sine smukke seværdigheder og lange historie. De fleste har hørt om eller kender de mange monumenter og attraktioner i Rom, og de skuffer bestemt ikke i virkeligheden – byen er fuldstændig fantastisk i virkeligheden. Kunst, kultur, gastronomi og historie går op i en højere enhed her, og der er så meget at se, at man aldrig helt bliver færdig med byen. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Rom og omegn

Camping nær Rom

Camping nær Rom

Rom er ikke noget, man må gå glip af, og hvis I gerne vil opleve den historiske by, kan I slå jer ned ved en af de nærliggende campingpladser, der, foruden at være beliggende i kanten af en af verdens mest berømte byer, har alt at byde på. Lige fra indbydende poolområder til underholdning for hele familien kan I finde det på nogle af campingpladserne i området, så I på bedste vis kan slappe af og tage til Rom og komme tæt på den enestående by. Find familiens næste campingferie her på siden eller ring til vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141 for mere information.

Seværdigheder i Rom

Seværdigheder i Rom

Det er i Rom, du finder Vatikanstaten, som er verdens mindste selvstændige stat. Staten gemmer sig bag høje mure og er bevogtet af en garde, men uden for murene kan du beundre Peterpladsen og Peterskirken og gå på opdagelse i pladsens museum. Når du er ved Vatikanstaten, må du ikke snyde dig selv for at besøge byens grønne område ved Aventinerhøjen, hvorfra du får en flot udsigt over Peterskirken og floden.  I kan også besøge den nordøstlige del af Rom, hvor der venter jer oplevelser af mere ekstravagant karakter. Området er en luksuriøs bydel, hvor dyre butikker ligger på rad og række. Ikke langt fra forretningsgaden Via Condotti ligger Trevi-fontænen, som er Roms største og et yderst imponerende kunstværk. 

Colosseum er hele verdens seværdighed

Colosseum er hele verdens seværdighed

Colosseum er nok den mest ikoniske attraktion i Rom, og den er da også et af verdens syv vidundere. De fleste ved, at Colosseum blev brugt til at huse store forestillinger med gladiatorkampe, men man skal besøge stedet, når man alligevel befinder sig i Rom. Colosseum er fra år 80 e.v.t, og det store amfiteater kunne altså have 5000 tilskuere stående og 50.000 siddende. I dag er det dog kun den nordlige halvdel, der stadig er intakt, men det gør ikke bygningen mindre storslået. 

Italiensk renæssance øst for Rom

Italiensk renæssance øst for Rom

En halv time i bil mod øst og du kan stige ud til det smukke syn af Villa d’Este. Haven er et unikum, når det kommer til barokstil og botanisk have, og den imponerer da også med grotter og springvand, som du kan opleve, imens smuk musik fylder dine øregange. Haven ligger tæt ved tivoli og er derfor blevet lig et tivoli. Den storslåede villa og værkerne i haven er fra 1600-tallet, og det er blevet en af Italiens mest besøgte attraktioner. Villa d’Este er også kommet på UNESCOs verdensarvsliste, og både turister og italienere valfarter hvert år til for at nyde det smukke mesterværk. 

Det her må du heller ikke misse

Det her må du heller ikke misse

På den spanske trappe i Rom finder du en skøn stemning af handlende og folk, der nyder deres is halvvejs på trappen. Fra trappens top kan du nyde udsigten ud over byen. For bunden af trappen findes mange dyre butikker, og de små sidegader gemmer på fine butikker med håndværk og brugskunst. Om aftenen er bydelen Trastevere et af de hyggeligste, hvor smalle, krogede gader gemmer på hyggelige restauranter, hvor du kan nyde god mad og vin om aftenen.

Check også vores andre skønne rejsemål i Italien.