Banner

Camping Trasimenosøen

Lad campingferien gå til Trasimenosøen, som er Italiens fjerdestørste sø, og den er beliggende centralt i landet. Søen er omgivet af olivenplantager og gamle borge, som ligger lige mellem Toscana og Umbrien. Området omkring søen byder på masser af kultur, kunst og historie. I finder nemlig hele 20 procent af verdens kulturarv på to timers rejse, der byder på alt fra det antikke Roms monumenter til skatte i Cortona. Byerne, der ligger ved søen, har desuden mange begivenheder, der strækker sig fra alt til byfester, udstillinger og musik.
Læs mere

4

resultater

Camping Cerquestra
8.2
cerquestra
1/17
Smuk campingplads
Poolområde med fantastisk udsigt
Sjove aktiviteter for alle
Spændende område
Fra: 753 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
trasimeno-glamping-resort
1/29
Fra: 1.234 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
29 tilgængelige boligtyper
Camping Badiaccia
7.9
badiaccia
1/24
Campingplads til hele familien
Tæt på Rom
Direkte til strand
Masser faciliteter
Fra: 764 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
8.7
punta-navaccia
1/52
Campingplads direkte til Trasimenosøen
Mulighed for vandsport
Et væld af aktiviteter
Smukt område med spændende udflugter
1.033 kr.Fra: 809 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Campingferie ved Trasimenosøen

Skal I på camping ved en af Europas søer i år, har Friferie familievenlige campingpladser beliggende ved Trasimenosøen, og på disse fantastiske campingpladser er der både plads til den store familieudflugt og til pensionister, som ønsker at nyde naturen, skønne badefaciliteter og spændende byer i området. 

I kan finde og bestille jeres næste campingferie online her på siden, eller kontakte vores erfarne rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for professionel ferierådgivning. 

Udforsk små tidsbobler ved Trasimenosøen

Hovedbyen ved Trasimenosøen er Castiglione del Lago, som i dag er en halvø, men for mange år siden var den en ø. Byen har en middelalderborg og gamle bymure, og så pryder oliventræer landskabet omkring den. Herfra har I en fantastisk udsigt ud over søen. 

Ved Trasimenosøen ligger også feriebyen Passignagno sul Trasimeno, som også har middelalderlig charme. Den er desuden historisk, idet et berømt slag i 217 f.v.t fandt sted her. Besøg søens fantastiske byer og bliv klogere på Italiens historie og kultur i den centrale del af landet. 

Besøg Isola Maggiore

Fra Passignagno sul Trasimeno kan man besøge en af de tre små øer, der ligger i Trasimenosøen. Sejlturen til Isola Maggiore er flot og giver dig dejlig frisk vind i lunger og hår, og på øen kan du få et godt måltid med friskfanget fisk. Befolkningen på øen har en lang historie bag sig som fiskere, så lokalbefolkningen kan helt sikkert hive nogle fisk op til jer. Den største ø i søen er Isola Polvese, hvor der ligger en stor naturpark. Øen og parken er meget smukke og helt sikkert et besøg værd.

Check også vores andre skønne muligheder for camping i Italien.