Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Rheinland-Pfalz

Highlights fra Rheinland-Pfalz
Shopping i bl.a. Kaiserslautern
Ferie tæt på Danmark
Tag på tur til Rüdesheim am Rhein
Familievenlig campingplads
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Besøg Rheinland-Pfalz

Familiecamping i særklasse i et stort grønt område med mange aktiviteter og oplevelser til alle aldre er hvert år med til at gøre camping i Rheinland-Pfalz populært. Vil I også opleve dette skønne område, kan I ringe til os på telefon 70 15 41 41 og bestille jeres ferie nu. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Rheinland-Pfalz

Familiecamping i Rheinland-Pfalz

Familiecamping i Rheinland-Pfalz

Rheinland-Pfalz er en af de populære delstater i det vestlige Tyskland, hvor flere og flere besøgende hvert år lægger vejen forbi, for at opleve smuk natur. Området er godt til camping og er et rent ferieparadis for besøgende, der hungrer efter udflugter i grøn natur og oplevelser af alverdens slags. Her på hjemmesiden får I indsigt i Rheinland-Pfalz områdets mange muligheder, og hvorfor det er godt at tage hele familien med på campingferie til dette sted.

Om campingmulighederne

Om campingmulighederne

Campingferie i Rheinland-Pfalz er særligt hyggeligt, da campingpladserne ofte er omgivet af skov og grønne områder, som skaber de perfekte omgivelser for ferien. Campingpladserne har gode faciliteter og underholdning til alle aldre, og I kan hurtigt komme til indkøbsmuligheder og mange sjove attraktioner i området.  

Byoplevelser

Byoplevelser

I Rheinland-Pfalz finder I en masse spændende storbyer, som indeholder mange oplevelsesrige seværdigheder. I hovedbyen Mainz venter jer mange kulturelle oplevelser, Trier har interessante museer, Koblenz et storslået slot og i Cochem kan I tage en tur i svævebane med fantastisk udsigt. Alle byerne har desuden smukke katedraler, shoppingcentre og gode restauranter for hele familien til rimelige priser. Rheinland-Pfalz er altså et godt feriested, hvis I vil kombinere camping med byoplevelser. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.