Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Øen Krk

Highlights fra Øen Krk
Gode campingpladser
Stemningsfyldte badestrande
Romerske seværdigheder i Krk Town
Intime restauranter med lokale råvarer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping på Krk

Øen Krk er Kroatiens største ø og ligger midt i Kvarner Gulf. Øen er særligt kendt for sit milde klima og flotte, varierede natur. Her kan man blandt andet tage på gode cykel- eller gåture, bade på en af de mange strande (særligt Stara Baska og Potovošće kan anbefales) og besøge Krk Town til en kop kaffe, et kig på de gamle romerske bebyggelser og en gåtur på byens strandpromenade. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Øen Krk

By og strand i ét

By og strand i ét

Krk giver dig mulighed for at få en ferie med lidt af det hele. Der er masser af campingpladser ved Krk Town, og også Baska kan tilbyde dig en god, livlig og feriestemt atmosfære samt afslappende timer på den tilhørende strand. Du kan spise på en af de mange skønne, lokale restauranter, hvis menukort ofte både har strejf af det italienske og græske køkken. Det skal dog siges, at både strande og strandpromenaderne kan være temmelig fyldte i højsæsonen grundet de mange turister, der hvert år strømmer til øen. 

Krk er desuden forbundet til Kroatiens fastland med en lille bro, og man kan også sejle til øen Rab, hvis man får lyst til at udforske andre dele af ferieparadiset.

Camping på Krk

Camping på Krk

Der er massevis af campingpladser på øen Krk, og du kan selv bestemme, om du vil bo tæt på by eller ude i den stille natur. Der er mange børnevenlige pladser med pool og aktiviteter for børn, og som oven i købet ligger omringet af smuk natur, der er en fryd for øjet. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.