Banner

Camping Costa da Prata

Hold campingferie på Costa da Prata i Portugal! På Portugals sølvkyst venter dejlige sandstrande, skøn natur og masser solskinsdage. Beliggende mellem Lissabon og Oporto er Costa da Prata, som med sine brede sandstrande og milde temperaturer giver jer blandt andet mulighed for at prøve kræfter med forskellig vandsport eller besøge hyggelige fiskerbyer.
Læs mere

4

resultater

7.2
sao-pedro-de-moel
1/19
Poolområde
Kun 600 meter til stranden
Aktiviteter til hele familien
Tag på udflugt til Portugals hovedstad
Fra: 2.666 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Gala
6.6
gala
1/15
Kun 400 meter til stranden
Hyggeligt poolområde
Masser aktiviteter
Mulighed for vandsport
Fra: 1.361 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
colina-do-sol
1/21
2 km fra São Martinho do Porto strand
Besøg middelalderbyen Óbidos
Vandparadis med 4 rutsjebaner
Aktiviteter for store og små
2.304 kr.Fra: 1.678 kr.
June 26 - 3 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
9.8
ohai-nazare-outdoor-resort
1/37
Vandpark med timers sjov
Oplevelser for familien
God og lækker strand
Alverdens muligheder
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Dejlige strande på Costa da Prata

Sølvkysten på Portugals lange vestkyst byder på lange, gyldne sandstande og masser solskinstimer. Tag hele familien med til stranden i São Martinho do Porto eller til Nazaré Beach hvor brede sandstrande venter på at gøre jeres feriedage helt perfekte. De to strande er børnevenlige og i højsæsonen bliver der arrangeret masser sjove aktiviteter for alle familiemedlemmer, blandt andet kan I prøve kræfter med vandsport. Rejser I som par uden børn er det bestemt anbefalelsesværdigt at besøge Salgado Beach som er beliggende mellem São Martinho do Porto og Nazaré. Her er bølgerne lidt vildere og stranden mere stejl så her kan I slappe af i rolige omgivelser. 

Sølvkystens klima

På dejlige Costa da Prata er klimaet mildt og temperaturerne lune og I får masser solskinsdage. Temperaturen på Costa da Prata ligger på omkring 20-30 grader over sommeren. Det behagelige klima sørger samtidig for, at lækre frugter og gode grøntsager ofte er til at finde i området. Klimaet gør det også attraktivt for masser vandreglade gæster i både forsommeren og sensommeren. 

Gastronomi og vin på Costa da Prata

Lige som resten af Portugal kan I finde masser spændende gastronomi og I kan nemt gå på opdagelse i det portugisiske køkken. Traditionelle retter tilberedes ud fra opskrifter der er udviklet gennem mange generationer. Især retter med fisk, seafood og grøntsager er populære i området. I Portugal produceres også masser spændende vin og portvin så der er masser muligheder for vininteresserede at gå på opdagelse. 

Ikoniske byer og hyggelige fiskerbyer

Besøg områdets tidligere hovedstad Coimbra, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Nu er byen en livlig universitetsby hvor historie, kultur og arkitektur er i højsædet. I kan også besøge Portugals Venedig, Aveiro hvor hyggelige kanaler snor sig gennem byens gader. Her er masser at se og opleve for hele familien. Museer, restauranter, cafeer og butikker med signatur-varer som porcelæn og krystaller, er blandt det byen Aveiro byder på. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Portugal.