Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Costa da Prata

Highlights fra Costa da Prata
Besøg Portugals højestbeliggende by, Guarda
Oplev Portugals smukke kyststrækning
Køb din aftensmad på en af de mange markeder
Smag den berømte vin Bairrada
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Costa da Prata!

Hold campingferie på Costa da Prata i Portugal! På Portugals sølvkyst venter dejlige sandstrande, skøn natur og masser solskinsdage. Beliggende mellem Lissabon og Oporto er Costa da Prata, som med sine brede sandstrande og milde temperaturer giver jer blandt andet mulighed for at prøve kræfter med forskellig vandsport eller besøge hyggelige fiskerbyer. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa da Prata

Dejlige strande på Costa da Prata

Dejlige strande på Costa da Prata

Sølvkysten på Portugals lange vestkyst byder på lange, gyldne sandstande og masser solskinstimer. Tag hele familien med til stranden i São Martinho do Porto eller til Nazaré Beach hvor brede sandstrande venter på at gøre jeres feriedage helt perfekte. De to strande er børnevenlige og i højsæsonen bliver der arrangeret masser sjove aktiviteter for alle familiemedlemmer, blandt andet kan I prøve kræfter med vandsport. Rejser I som par uden børn er det bestemt anbefalelsesværdigt at besøge Salgado Beach som er beliggende mellem São Martinho do Porto og Nazaré. Her er bølgerne lidt vildere og stranden mere stejl så her kan I slappe af i rolige omgivelser. 

Sølvkystens klima

Sølvkystens klima

På dejlige Costa da Prata er klimaet mildt og temperaturerne lune og I får masser solskinsdage. Temperaturen på Costa da Prata ligger på omkring 20-30 grader over sommeren. Det behagelige klima sørger samtidig for, at lækre frugter og gode grøntsager ofte er til at finde i området. Klimaet gør det også attraktivt for masser vandreglade gæster i både forsommeren og sensommeren. 

Gastronomi og vin  på Costa da Prata

Gastronomi og vin på Costa da Prata

Lige som resten af Portugal kan I finde masser spændende gastronomi og I kan nemt gå på opdagelse i det portugisiske køkken. Traditionelle retter tilberedes ud fra opskrifter der er udviklet gennem mange generationer. Især retter med fisk, seafood og grøntsager er populære i området. I Portugal produceres også masser spændende vin og portvin så der er masser muligheder for vininteresserede at gå på opdagelse. 

Ikoniske byer og hyggelige fiskerbyer

Ikoniske byer og hyggelige fiskerbyer

Besøg områdets tidligere hovedstad Coimbra, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Nu er byen en livlig universitetsby hvor historie, kultur og arkitektur er i højsædet. I kan også besøge Portugals Venedig, Aveiro hvor hyggelige kanaler snor sig gennem byens gader. Her er masser at se og opleve for hele familien. Museer, restauranter, cafeer og butikker med signatur-varer som porcelæn og krystaller, er blandt det byen Aveiro byder på. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Portugal.