Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Dalarna

Velkommen til Dalarna i Sverige
Oplev den svenske kultur
Kom helt tæt på naturen
Se et af Sveriges højeste vandfald
Et væld af aktiviteter til familien
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.
Dalarna er et sted med en lang historie, som nu kan besøges. Hvis du er interesseret i Dalarnas historie, er der både smuk natur, kulturmiljøer, forlystelsesparker og museer. Hvis naturens kraft er det der tiltrækker dig, så kan du besøge naturreservater, nationalparker, minelandskaber og masser af lettilgængelige udsigtspunkter, hvor du kan nyde Dalarnas natur. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Dalarna

Naturens kraft

Naturens kraft

Oplev Njupeskär-vandfaldet som er 93 meter højt og er et af Sveriges højeste vandfald. Der er flotte markerede stier, der fører dig op til Sveriges højeste vandfald. Stierne er godt markeret og der er også informationsskilte. Et par dage omkring midsommer - sommersolhverv - finder solen sin vej til vandfaldet og giver det et magisk blåt lys. Men det sker kun om morgenen mellem kl. 3.00 og kl. 5.00.

Der er ca. 2 km vandring til vandfaldet.

Fiske og kanotur

Fiske og kanotur

Dalarna byder på de bedste betingelser for en vellykket fiskeoplevelse. Der er et bredt udvalg af fiskemuligheder med alt fra krystalklare bjergsøer og magiske skovsøer til snoede floder og strømmende vandløb. Med en professionel guide får du en skræddersyet fiskeoplevelse og en vidunderlig tid i naturen, men du er også velkommen til at fiske på egen hånd.

Der er kanoture til både nybegyndere og mere erfarne padlere. Saml hele familien og få en oplevelse. Nyd hinandens selskab og omgivelserne i fred og ro mens i sejler. 

Museum og kirke

Museum og kirke

Torsångs bilmuseum er et hyggeligt lille museum for hele familien. Det rummer klassiske motorcykler, biler, gammelt legetøj fra århundredeskiftet og fremefter. 

Oplev et af de mange ældre kirker, og hør historierne for grundlæggelsen.