Banner

Ferieparker i Dordogne

Dordogne er den perfekte region for jer som elsker oplevelser, mad og vin. Dordogne er fødebyen for foie gras, svesker og de mest kendte oste og vine. I regionen støder I på hyggelige små landsbyer, hvor I har mulighed for at opleve originale markeder med lokales private høst. Dordogne er rig på eventyrlige slotte, som er beliggende på de mest imponerende placeringer i naturen. En ferie til Dordogne er en ferie I sent vil glemme!

Læs mere

2

resultater

domaine-de-lanzac
1/27
Fantastisk beliggenhed
Luksuriøse feriehuse
Stort poolområde
Flot og familievenligt
8.344 kr.Fra: 4.297 kr.
June 29 - 7 nætter, 2 voksne
15 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Ingen anmeldelser
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Ferieparker og ferielejligheder i Frankrigs bedste regioner

Rejs med familien og venner til det betagende Dordogne i det sydlige Frankrig og oplev regionens bedste sider fra ferieparker og smukke ferielejligheder. Når I bor i en ferielejlighed har I frihed til at skræddersy jeres ferie lige som I vil, plus I vil have et større privatliv i mere afslappende omgivelser. Friferie tilbyder en bred vifte af skønne ferielejligheder i hele Frankrig. Find jeres favorit på vores website eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Spændende seværdigheder i Dordogne

Dordogne er spækket med betagende slotte, som skal opleves på førstehånd! Besøg f.eks. Château Castelnaud, som er en imponerende borg beliggende på toppen af nogle klipper, eller det storslået Chateau de Beynac, som helst skal opleves fra vandsiden. Dordogne har også en flot nationalpark, hvor man kan nyde ferieroen i det fri på et 176.000 hektar stort fredet område. Nationalparken er beliggende på et kalkstensplateau i et bakket terræn, hvor I også kan opleve de idylliske floder Lot og Cele. Et utrolig attraktivt og spektakulært syn er Rocamadour, som er en by bygget på en klippe, hvor der ligeledes er endnu et smukt slot, I kan besøge.

Dordognes delikatesser og vine

Dordogne er kendt for deres kulinariske specialiteter, som I kan glæde jer til at smage, hvis I rejser til denne franske region. I kan sætte tænderne i foie gras, som er en delikat verdenskendt pate, som betegnes som yderst eksklusiv i pris og smag. Naturen i Dordogne er rig på gastronomiske perler som svampe, valnødder og ikke mindst trøfler, som bruges i en stor del af retterne i Dordogne. I kan f.eks. besøge trøffelmuseet i Sorges, hvor I kan gå en hyggelig tur langs det store, gamle egetræ, som er museets varemærke. Spis jer igennem denne skønne region og kom hjem med maven fyldt med nye smagsoplevelser. 

Derfor skal I besøge Dordogne

Dordognes bedste highlights er:

  • Storslåede slotte
  • Oplev forskellige hulemalerier
  • Rig på kulinariske specialiteter
  • Skønne ferieparker og ferielejligheder