Banner

Camping Cres-Losinj

I den smukke Kvarnerbugt i populære Kroatien ligger øerne Cres Losinj. De to dele, Cres og Losinj, i Adriaterhavet er forbundet med en af verdens korteste broer på kun 11 meter! Øerne byder på blandt andet dejlige kyster med dejlige strande og smukke bugter. Gå en tur op til øernes højeste punkter over 600 meter oppe og nyd en betagende udsigt over Kvarnerbugten eller tag på opdagelse i den rige natur, hvor I hurtigt opleve de mange aromatiske dufte af kendte og sjældne krydderier. Hele familien er garanteret dejlige og afslappende feriedage, når I bestiller campingferie på en campingplads i området.
Læs mere

6

resultater

Camping Cikat
8.6
cikat
1/32
Stort vandland med rutsjebaner
Sjovt legeland for børn
Sjove aktiviteter til lands og vands
Direkte adgang til klart hav
10.016 kr.Fra: 5.002 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Poljana
8
poljana
1/34
Aktiviteter for alle aldre
Adgang direkte til strand
Gode faciliteter og underholdning
Perfekt til en aktiv ferie
Fra: 3.044 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
16 tilgængelige boligtyper
Camping Slatina
8.3
slatina
1/23
Direkte til smuk strand
Prisvindende campingplads
Sjove aktiviteter for familien
Perfekt til naturelskere
12.563 kr.Fra: 12.068 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper
8
bijar
1/21
Kun 500 m fra historiske Osor
Gode muligheder for vandsport
Restaurant med betagende udsigt
Ideel til familier, som elsker natur
6.014 kr.Fra: 5.748 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
4 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Lopari
7.2
lopari
1/25
Kort afstand til strand
Sport og cykeludlejning
Børnevenlige aktiviteter
Hyggelige byer på øen
Fra: 9.542 kr.
June 19 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
kovacine
1/24
Oplev øerne Cres og Lošinj
Direkte ned til havet
Stort poolområde
Lækre kroatiske delikatesser
6.830 kr.Fra: 5.890 kr.
June 10 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Vi elsker Kroatien!

Friferie.dk sender hvert år mange ferieglade danskere til Kroatien. Øerne Cres Losinj er lige som de meget populære områder i Kroatien fyldt med masser fantastiske oplevelser, smuk natur og dejlige strande - altså alt det, I har brug for på en dejlig ferie! På øen Losinj er I sikre på, altid at være tæt på kyst og strand da øen kun er cirka 33 kilometer lang og 4-5 kilometer bred.  

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.

Nyd solen og det lune klima

Om sommeren er klimaet på øerne lunt og lækkert. Med en temperatur omkring 24 grader og badevand på omkring 22 grader kan I være sikre på, at få sol på sommerferien. Det lune Middelhavsklima sikrer en behagelig temperatur, som gør området attraktivt for hele familien, da temperaturerne ikke sikker helt i vejret. Den rige natur og store fyrretræer i området sørger samtidig for, at det altid er muligt at søge afslapning i skyggen

Dejlige strande

Når I holder ferie på øerne Cres Losinj er der rig mulighed for at nyde dejlige feriedage ved stranden og bade i Adriaterhavet. Langt de fleste af strandene er stenstrande med mulighed for at leje liggestole. Nyd eksempelvis end dag på Valun Beach i fiskerbyen Valun eller tag til Sv. Ivan Beach i Lubenice og afgør om stranden kan leve op til titlen som verdens femtende smukkeste strand - helt bestemt et besøg værd! Der er mange fantastiske og smukke strande på øerne Cres Losinj. Langs kysten er der også masser mulighed for at finde smukke bugter med rolige badestrande. 

Besøg de spændende byer

Byen Cres er den næststørste by på øerne Cres Lonsinj. Når I går gennem byens smalle gader og stræder bliver I mødt af utallige smukke kirker, paladser, tårne og byporte som stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Byen Osor har spillet en stor rolle i områdets historie. Det er blandt andet i Osor biskoppen holdt til og i løbet af hele sommeren afholdes masser spændende events og arrangementer i byen. På øerne Cres Losinj finder I også en masse hyggelige havnebyer hvor I også kan nyde godt af hyggelige restauranter, cafeer og butikker. 

Fantastisk natur på øerne Cres-Losinj

Kroatien er især kendt for landets fantastiske natur og på øerne Cres Losinj er I sikre på, at opleve den betagende natur på helt tæt hånd. Nyd eksempelvis udsigten fra øernes højeste punkter eller gå på opdagelse blandt de store fyrretræer. Som en helt speciel ting, er Øen Cres et af de sidste levesteder for den sjældne fugleart, Gåsegribben.