Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Costa del Azahar

Oplev Costa del Azahar
Camping tæt på vandet
Smukke gyldne sandstrande
På bybesøg til Castellón
Familievenlige oplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Læs mere om Costa del Azahar

Costa del Azahar er en lidt overset ferieperle på den spanske kyst, som giver den perfekte kombination af badeferie og byoplevelser for hele familien, hvor I kan nyde fantastiske sandstrande blandt klipperne og tæt på atmosfærefyldte byer som smukke Valencia og Castellón. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa del Azahar

Velkommen til Costa del Azahar

Velkommen til Costa del Azahar

Costa del Azahar byder på campingferie ved skønne, gyldne sandstrande, som er mindre turistet end mange af de andre populære kyster i Spanien. Kyststrækningen består af flere atmosfærefyldte byer, citron- og appelsinmarker, flotte parker og lokal gastronomi i verdensklasse.

Gyldne sandstrande ved kysten

Gyldne sandstrande ved kysten

Campingferie ved Costa del Azahar er oplagt til badeferie, da I finder kilometerlange, gyldne sandstrande med skønt badevand. Strandene er både naturskønne med klipper og planter, men har også hyggelige byer lige i nærheden. I kan besøge populære strande som Gurugu Beach, Serradal Beach eller Pinar Beach med hver deres udtryk.

Atmosfærefyldte Castellón by

Atmosfærefyldte Castellón by

Castellón er kystens største by, som byder på en rig historie, der også afspejler sig i de mange smukke bygninger som rådhuset og de to smukke katedraler ved springvandstorvet Plaza Mayor. I kan blive meget klogere på byen i dens mange museer, tage en pause fra turistlivet i parkerne eller nyde den lokale spise på restaurant.

Smag på de lokale specialiteter

Smag på de lokale specialiteter

Klimaet ved Costa del Azahar er rigtig godt til dyrkning af frugt og grønt, hvorfor kysten kaldes 'Orangeblomstkysten'. Ud over frugt og grønt består de lokale specialiteter af friskfanget fisk som rejer, sardiner og ansjoser, som spises i blandt andet paella eller suppen Tombet del Maestrzgo. Helt klassisk kan I også spise tapas og nyde god vin samt sangria.