Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Limburg

Highlights fra Limburg
Tæt på både Tyskland og Belgien
Skønt og grønt naturområde
Besøg bl.a. den gamle by, Maastricht
Godt til sportsentusiaster
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Limburg

I det sydøstlige Holland ligger provinsen Limburg, hvor du finder et væld af hyggelige landsbyer! Det er et skønt, grønt område med masser af bakker, og for sportsentusiaster er der masser at give sig til her! Der er naturligvis også spændende kulinariske oplevelser i vente og i hovedstaden, Maastricht, er der gode muligheder for shopping både i kendte butikker og i mindre specialbutikker. Der er altså nok at give sig til for hele familien! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Limburg

Sportsaktiviteter for hele familien

Sportsaktiviteter for hele familien

Med sit bakkede landskab er Limburg et paradis for sportsentusiaster. Hvis du kører mountainbike, er der især gode muligheder for at cykle ture i specielt det sydlige Limburg. Maas-søerne er indbydende for sejlere fra nær og fjern, og generelt er der i området masser af vandreruter både for de trænede vandrere og for børnefamilier, som blot vil kigge lidt på landskabet. For eksempel ligger Hollands højeste punkt, Drielandenpunkt i Vals, og det er bestemt et besøg værd!

Kulinarisk fest

Kulinarisk fest

I den sidste weekend af august er der en stor, kulinarisk fest på Vrijthhof i Maastricht, hvor der er mere end 30 hyggelige boder, som sælger diverse kulinariske oplevelser! Blandt andet kan du få specialiteten Zoervleisj, som er en form for surt kød, som man ikke må gå glip af på en ferie i Limburg! Der ligger fine campingpladser i Limburg, og vi kender dem alle, så vi skal nok finde én, der passer til jeres behov og ønsker!  

Camping i Limburg

Camping i Limburg

Området er eminent til campingferie, og det er helt sikkert et sted, der er fyldt med gode oplevelser for dig og din familie. Der er fantastiske muligheder for aktive endagsture, ligesom Limburg byder på en anden kultur, som hele familien vil nyde at være en del af for en stund.

Hvis turen går til Holland på næste campingferie, så kontakt os på telefon 7015 4141 for at få et godt tilbud på luksuriøs camping. Alternativt kan du bestille lige her på hjemmesiden.

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.