Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Gard

Utrolig natur og smukke seværdigheder
Aktiv ved Gardonfloden
Natur og seværdigheder
Oplev hovedbyen Nimes
Bjerge i nord og fladt i syd
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til alsidige Gard

Gard-området er utrolig smukt, både når det kommer til naturen og storbyerne. Med byernes atmosfære, bygningsværker, spisesteder og vinmarker og naturens floder, skove og bjerge får I en alsidig campingferie i et område, der ikke er særligt besøgt af turister, så I kan opleve autenticitet og idyl fra et ægte Sydfrankrig. Campingpladserne er gode til familien, og rejser I i højsæsonen får I et utrolig dejligt vejr på campingferien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Gard

Rundt i Gard-området

Rundt i Gard-området

På en rundtur i Gard vil I blive mødt et alsidigt landskab med mange forskellige indtryk og oplevelser. Mod nord er landskabet præget af bløde bjerge med vinmarker og flere hyggelige landsbyer, mens landskabet i syd flader ud og byder på hovedbyen Nimes, en del af Camarquen samt Rhoneflodens delta, der består af både indsøer og kanaler, der gør området rigt på flora og fauna og giver jer mulighed for mange sjove vandaktiviteter. Det alsidige Gard er fyldt med oplevelser, men ikke specielt turistet, så I stadig får en oplevelse af det autentiske Sydfrankrig

Campingferie i natur

Campingferie i natur

Gard-området byder på en masse skønne naturoplevelser, hvor I både kan være aktive med kanosejlads og river rafting eller blot holde jer på jorden og opleve området til fods eller på en cykel. Kystlinjen ud til Middelhavet er også utrolig skøn, og foruden de dejlige strande og hyggelige fiskebyer vil I mødes af 'de hvide saltbjerge', da det er i dette område, at salten i Middelhavet udvindes. Alle campingpladserne ligger tæt på naturen, så I nemt kan opleve alle seværdighederne.

Gode campingforhold

Gode campingforhold

Vejret i Gard gør campingferie helt perfekt, da det hverken er alt for varmt i dagstimerne og nætterne ikke bliver for kolde. Både temperatur, antal solskinstimer og nedbør i campingsæsonen gør, at I både kan bade og slappe af i solen eller være aktive med en masse sjove aktiviteter. I gennemsnit ligger den højeste temperatur på mellem 25-30 grader og mindst på 15-20 grader i  sommerperioden med 10 solskinstimer om dagen og meget lidt nedbør.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Alverdens oplevelser

Alverdens oplevelser

Naturens oplevelser og storbyens seværdigheder giver jer en masse skønne ferieminder med hjem fra Sydfrankrig. I får utallige udflugtsmål og således går en 14-dages ferie hurtigt med at besøge aquadukten Pont du Gard, den romerske arena i hovedbyen Nimes, samt en tur til bambusskoven med det gamle damplokomotiv. I kan også sagtens tage børnene med en tur på vinruterne i området, hvor I kan smage vinen og børnene selv plukke og spise druerne.