Banner

Ferieparker på Elba

Leder I efter en feriedestination, som byder på lidt af det hele? Spændende byer, gode badestrande og det bedste mad du kan forestille dig? Alt dette kan du glæde dig til når du bestiller en ferielejlighed i en feriepark på den italienske ø Elba. Her befinder I jer i det toskanske øhav, som er et sandt ferieparadis. Glæd jer til at blive forført ad det italienske køkken med god vin og lækker mad, særligt alt godt fra havet og friske råvarer. Desuden er der mange sjove aktiviteter for hele familien, hvad end I er til snorkling, minigolf, vandreture eller noget helt andet. Elba har alt, hvad man har brug for på en god familieferie.

Læs mere

1

resultat

9.1
tenuta-delle-ripalte
1/17
Pool med separat børnebassin
Tre forskellige restauranter
Deltag i tennis, yoga og børneklub
Shuttlebus til nærmeste strand

Fra:

5.465 kr.

August 31 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Gå på opdagelse i den smukke natur

Øen Elba er perfekt for jer, som gerne vil være aktive og gå på opdagelse i smuk natur. Store dele af øen er nemlig dækket af naturparker og byder på smukke omgivelser, rigt dyreliv og et særligt for de vilde orkidéer, der udsmykker landskabet. Her kan I udforske området på de mange gode vandrestier og cykelruter, som hele familien kan nyde. På Elba finder I skønne ferielejligheder og ferieparker med fantastiske omgivelser og kun en kort afstand til spændende oplevelser og livlige byer. 

 

Flotte sandstrande og azurblåt hav

Uanset dine præferencer, så er der et væld af muligheder for at nyde det bedste af Elba i det skønne sommervejr. Her får I optimal komfort og frihed, når I bor i flotte ferielejligheder og ferieparker under jeres ophold. Mange ferieglade gæster ønsker naturligvis at nyde det dejlige sommervejr med en forfriskende dukkert, og Elba har mange skønne badestrande. På stranden kan de voksne sole og slappe af på en solseng, med lyden af bølgerne i baggrunden, mens de små leger i sandet eller i vandkanten. Her er også mulighed for windsurfing, snorkling og dykning, for dem som elsker adrenalin og at være aktive. Vi anbefaler jer at tage på et par timers bådtur, der kombinerer forskellige oplevelser, så du kan slappe af, nyde solen, samtidig med at du ser den smukke ø fra nye perspektiver.

Hvorfor skal jeres næste ferie være på Elba?

Highlights på Elba, som I kan se frem til:

  • Skønne ferieparker og ferielejligheder
  • Flot kyststrækning og azurblåt hav
  • Sjove aktiviteter og vandsport 
  • Gode restauranter og barer