Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Drôme

Drôme er dejlig til camping
Lokal vin og traditionel nougat
Unikke naturoplevelser
Hyggelige bjerglandsbyer
Besøg Montelimar og Nyons
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Campingferie i Drôme

Natur, kultur og alsidighed. Drôme har så meget at byde på, når I holder campingferie i et naturskønt område med bjerge, søer, springvand og vild natur. Byer som Crest, Nyons og Montelimar venter på at blive udforsket af jer, hvor I både vil finde fantastiske bygningsværker og fremragende gastronomi. Glæd jer til at smage de lokale vine og ikke mindst den berømte hvide nougat fra området. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Drôme

Camping i det sydøstlige Frankrig

Camping i det sydøstlige Frankrig

Campingferie i Drôme er ideelt til en aktiv ferie for hele familien, hvor I kan opleve fantastisk natur både fra gåben på de mange vandrestier eller fra en mountainbike. Foruden naturen er områdets kultur og gastronomi også en oplevelse værd, med utrolige bygningsværker samt noget til den søde tand og god vin til ganen. Den gennemsnitlige sommertemperatur ligger på omkring 28 grader, hvilket egner sig godt til campingferie i Frankrig.

Den skønneste natur at opleve

Den skønneste natur at opleve

I er kommet til det helt rigtige sted, hvis I drømmer om en campingferie, hvor der er gode muligheder for at være aktive i naturen. Landskabet er lidt kuperet, da bjerget Vercors, der er en forløber til Alperne, ligger her med mange hyggelige bjergbyer og gode stier til vandring og mountainbiking. Øst for Montelimar ligger søen Bas de Loisirs, hvor I kan fiske, svømme og måske prøve surfing. I kan også tage med færgen på Rhône-floden til Valences mange springvand. I Cirque d'Archiane får I en helt fantastisk botanisk oplevelse med vilde dyr og unikke planter.

Seværdigheder, byer og oplevelser

Seværdigheder, byer og oplevelser

Drôme byder jer velkommen til mange spændende byer, hvor bygningsværker, shoppinggader og seværdigheder helt sikkert vil imponere. I Crest kan I opleve det 52 meter høje tårn Donjon, der faktisk også er det højeste i hele Frankrig. Hvis I gerne vil på shopping, så er Lyon den mest ideelle by at finde pengepungen frem i. Her ligger det største indkøbscenter i Frankrig med hele 260 butikker. Skal I have en sjov oplevelse med børnene, så skal I besøge Ferdinand Chevals palads, der siges at være bygget af sten, som et postbud har samlet på sin daglige rute. Det tog hele 33 år at bygge paladset.

Gastronomien og vin i Drôme

Gastronomien og vin i Drôme

Området er kendt for sin hvide franske nougat, som fremstilles i Montelimar til stor fornøjelse for franskmændenes søde tand. Herudover dyrkes valnødder i Le Royans, og der serveres de mest lækre ravioli i Dauphiné. I Romans skal I prøve det traditionelle brød Pogne, og så må I selvfølgelig ikke snyde jer selv for at smage noget af al den gode vin, som dyrkes her i området. Olivenolie er også et varemærke her, som fremstilles i Nyons. Vil I prøve lokal spise, så er gratinkartofler og en perlehøne lige sagen.  

Her kan i se vores andre skønne rejsemål i Frankrig.