Banner

Camping Drôme

Natur, kultur og alsidighed. Drôme har så meget at byde på, når I holder campingferie i et naturskønt område med bjerge, søer, springvand og vild natur. Byer som Crest, Nyons og Montelimar venter på at blive udforsket af jer, hvor I både vil finde fantastiske bygningsværker og fremragende gastronomi. Glæd jer til at smage de lokale vine og ikke mindst den berømte hvide nougat fra området.
Læs mere

5

resultater

7.7
iris-parc-le-chateau-de-galaure
1/25
Camping blandt lavendelmarker
Underholdning til alle aldre
Lagunepool med strand
Familievenlige ferieboliger
2.948 kr.Fra: 2.322 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
20 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
6.9
le-lac-bleu-chatillon-en-diois
1/21
Fantastisk badesø
Sublime udsigter
Beliggende i rig natur
Flotte faciliteter
3.540 kr.Fra: 3.211 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Camping Les Bois du Châtelas
8.7
les-bois-du-chatelas
1/10
Uden- og indendørs pool
Nær Valance
Mange sportsaktiviteter
Kids Club & underholdning
Fra: 1.652 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
7 tilgængelige boligtyper
Camping Le Couriou
8.8
le-couriou
1/23
1000 m2 poolområde
Pizzeria, bar og indkøb
Hoppeborg og legeplads
Naturskønne Drome
Fra: 2.861 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Le Gallo Romain
Ingen anmeldelser
le-gallo-romain
1/20
Direkte ned til floden
Udendørs pool
Legeplads
Masser af aktiviteter
Fra: 8.218 kr.
July 6 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping i det sydøstlige Frankrig

Campingferie i Drôme er ideelt til en aktiv ferie for hele familien, hvor I kan opleve fantastisk natur både fra gåben på de mange vandrestier eller fra en mountainbike. Foruden naturen er områdets kultur og gastronomi også en oplevelse værd, med utrolige bygningsværker samt noget til den søde tand og god vin til ganen. Den gennemsnitlige sommertemperatur ligger på omkring 28 grader, hvilket egner sig godt til campingferie i Frankrig.

Den skønneste natur at opleve

I er kommet til det helt rigtige sted, hvis I drømmer om en campingferie, hvor der er gode muligheder for at være aktive i naturen. Landskabet er lidt kuperet, da bjerget Vercors, der er en forløber til Alperne, ligger her med mange hyggelige bjergbyer og gode stier til vandring og mountainbiking. Øst for Montelimar ligger søen Bas de Loisirs, hvor I kan fiske, svømme og måske prøve surfing. I kan også tage med færgen på Rhône-floden til Valences mange springvand. I Cirque d'Archiane får I en helt fantastisk botanisk oplevelse med vilde dyr og unikke planter.

Seværdigheder, byer og oplevelser

Drôme byder jer velkommen til mange spændende byer, hvor bygningsværker, shoppinggader og seværdigheder helt sikkert vil imponere. I Crest kan I opleve det 52 meter høje tårn Donjon, der faktisk også er det højeste i hele Frankrig. Hvis I gerne vil på shopping, så er Lyon den mest ideelle by at finde pengepungen frem i. Her ligger det største indkøbscenter i Frankrig med hele 260 butikker. Skal I have en sjov oplevelse med børnene, så skal I besøge Ferdinand Chevals palads, der siges at være bygget af sten, som et postbud har samlet på sin daglige rute. Det tog hele 33 år at bygge paladset.

Gastronomien og vin i Drôme

Området er kendt for sin hvide franske nougat, som fremstilles i Montelimar til stor fornøjelse for franskmændenes søde tand. Herudover dyrkes valnødder i Le Royans, og der serveres de mest lækre ravioli i Dauphiné. I Romans skal I prøve det traditionelle brød Pogne, og så må I selvfølgelig ikke snyde jer selv for at smage noget af al den gode vin, som dyrkes her i området. Olivenolie er også et varemærke her, som fremstilles i Nyons. Vil I prøve lokal spise, så er gratinkartofler og en perlehøne lige sagen.  

Her kan i se vores andre skønne rejsemål i Frankrig.