Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Danmark

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Danmark

Hold sommerferien i skønne Danmark og få en kort kør-selv ferie tæt på hjem. I bor på hyggelige, danske campingpladser med skønne faciliteter for hele familien og får glade børn og en sjov ferie. Slap af og nyd en en ferie fyldt med spændende oplevelser, dansk natur, kultur og god mad inden for få timer. Danmark har det hele: Flotte strande, god shopping i byerne, interessante museer, store forlystelsesparker og dejlig natur. Danmark venter bare på jer! Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Danmark (2)

Jylland
Campingferie i Jylland er fantastisk, for vi kan sproget og der er god mulighed for at udforske de jyske byer, naturen og...
Badestrande, natur og seværdigheder
Oplev byerne Århus, Aalborg og Vejle
Kort afstand til familieoplevelser
9 campingplads
Nordjylland
I Nordjylland finder du alt, hvad du overhovedet kan ønske dig til en fantastisk campingferie. De lange, brede sandstrande og det bølgende...
Nyd de smukke landskaber
Prøv forlystelserne i Fårup Sommerland
Ta' en svømmetur i de vilde bølger
1 campingplads

Læs mere om Danmark

Camping i Danmark

Camping i Danmark

Hold campingferie i Danmark, og oplev Vesterhavet mod vest eller Kattegat mod øst i Jylland. Her får I både skøn natur med hvide sandstrande og store skove, familieattraktioner som forlystelsesparker og dyreparker samt kulturelle byer med museer og shoppingcentre. 

I Jylland kan I bl.a. lægge vejen forbi byerne Viborg, Århus, Herning, Billund, Silkeborg, Kolding og Vejle, hvor der venter jer en masse oplevelser.

Husk, vi også har gode muligheder for sommerferie på Bornholm, hvis I vil opleve Solkinsøen.

Dansk sommerferie

Dansk sommerferie

Lad årets kør-selv ferie gå til Danmark og oplev vores smukke lands mange perler på fx Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm eller en af de mange mindre øer. Når I holder ferie i vores hjemland, finder børnene hurtigt nye venner, fordi de kender sproget og maden er også, som den plejer. 

På Sjælland er det oplagt at besøge vores hovedstad, København, og måske tage en tur i Tivoli eller besøge Bakken længere nordpå. I Roskilde kan I se den smukke domkirke, spise en is på havnen eller lægge vejen forbi Vikingskibsmuseet. Helsingør byder på både Kronborg og Museet for Søfart. 

På Fyn kan I åbne døren til HC Andersens hus, klappe dyr i Odense Zoo, sejle rundt i det sydfynske øhav eller mærke historiens vingesus i Den Fynske Landsby, som er et frilandsmuseum. 

Tager I til Jylland, kan I blive blæst godt igennem ved Vesterhavet, besøge LEGOLAND i Billund, gå på opdagelse i Den Gamle By i Århus og meget mere.