Banner

Camping Diekirch

Diekirch er en regionen der ligger i den nordøstlige del af Luxembourg. Byen, af samme navn, ligger ved grænsen til floden Sûre og er omgivet af maleriske højder. Her kan shoppe i butikker, opleve historie af spændende seværdigheder. Derudover kan man også finde massevis af aktiviteter og underholdning, både på campingpladserne og i byen.
Læs mere

1

resultat

Camping Fuussekaul
8.4
fuussekaul
1/19
Alt til campingferien
Pool, wellness og fitness
Sjove aktiviteter til de mindste
Et hav af muligheder
4.383 kr.Fra: 4.243 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
8 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Campingferie i Diekirch

Diekirch er en lille kommune der ligger placeret i den nordøstlige del af Luxembourg, hvor den største by er af samme navn. Her kan man finde en campingplads i ro og fred, og samtidig har man muligheden for at tage ind til byen, hvor der er lidt liv. Vil I gerne have en anderledes campingferie, hvor kultur, ferie og afslapning i naturen går hånd i hånd - så book en campingplads i Diekirch. I kan bestille online her, eller kontakte vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Luxembourg.

Diekirch by

I Diekirch har man mulighed for at nyde naturen ved at sejle i kajak i floden, fiske eller cykle og vandre rundt på de markerede stier. Derudover kan man bevæge sig ned gennem gågaden, hvor butikker og caféer ligger ned til byens centrum med en åben terrasseplads. Derudover kan man opleve kultur ved at se byens juvel, St. Laurentius-kirken, eller at besøge Nationalmuseet for Militærhistorie eller Ølmuseet.