Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Diekirch

Highlights fra Diekirch
Campingpladser med underholdning
Roligt område i et spændende land
By med interessante seværdigheder
Gode muligheder for aktiviteter i naturen
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Diekirch

Diekirch er en regionen der ligger i den nordøstlige del af Luxembourg. Byen, af samme navn, ligger ved grænsen til floden Sûre og er omgivet af maleriske højder. Her kan shoppe i butikker, opleve historie af spændende seværdigheder. Derudover kan man også finde massevis af aktiviteter og underholdning, både på campingpladserne og i byen. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Diekirch

Campingferie i Diekirch

Campingferie i Diekirch

Diekirch er en lille kommune der ligger placeret i den nordøstlige del af Luxembourg, hvor den største by er af samme navn. Her kan man finde en campingplads i ro og fred, og samtidig har man muligheden for at tage ind til byen, hvor der er lidt liv. Vil I gerne have en anderledes campingferie, hvor kultur, ferie og afslapning i naturen går hånd i hånd - så book en campingplads i Diekirch. I kan bestille online her, eller kontakte vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Luxembourg.

Diekirch by

Diekirch by

I Diekirch har man mulighed for at nyde naturen ved at sejle i kajak i floden, fiske eller cykle og vandre rundt på de markerede stier. Derudover kan man bevæge sig ned gennem gågaden, hvor butikker og caféer ligger ned til byens centrum med en åben terrasseplads. Derudover kan man opleve kultur ved at se byens juvel, St. Laurentius-kirken, eller at besøge Nationalmuseet for Militærhistorie eller Ølmuseet.