Banner

Ferieparker i Apulien

Apulien er et af de mest fortryllende steder i Italien. Her er du omgivet af smuk natur, behagelige temperaturer, kirker, charmerende gamle byer og krystalklart vand. En ferielejlighed i Apulien er perfekt for jer, som gerne vil have en varieret ferie, hvor I har mulighed for at slappe af på stranden den ene dag, se smukke arkitektoniske byer den næste, og lave jeres egne retter i jeres private ferielejlighed en helt anden. Dette område giver jer utællelige muligheder for at udforske historiske fortællinger, besøge nationalparker og spise det bedste Italien har at byde på i den betagende by Bari. Udforske alt, som Apulien kan, når I booker ferielejligheder og ferieparker hos Friferie.

Læs mere

1

resultat

Ingen ledige boliger
I Turchesi Club Village
Ingen anmeldelser
i-turchesi-club-village
1/29
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Seværdigheder og steder hele familien vil elske

Oplev Apuliens unikke skatte, når I bestiller en ferielejlighed i en feriepark i denne skønne region! Besøg eventyrlige Alberobello med sine ikoniske trulli-huse, eller nyd den spektakulære udsigt i Polignano a Mare, eller udforsk barokkens mesterværk i Lecce. Oplev naturens mangfoldighed i Gargano Nationalpark, og tag på skønne vandreture. Sidst, men ikke mindst, besøg den historiske Castel del Monte. En tur til Apulien er lig med enestående kultur, natur og gastronomi.

Lær mere om julemanden

I byen Bari finder I Basilica di San Nicola, en kirke opført til ære for Sankt Nikolaus, biskop af Myra. Han var kendt for sin gavmildhed og udførte mirakler til gavn for folket. Sankt Nikolaus' historie har formet vor tids juletraditioner og bidraget til skabelsen af myten om julemanden, og er derfor en god seværdighed for børn og voksne. Her kan I høre nærmere om julemandens forhistorie.

Hvorfor skal I booke en ferielejlighed i Apulien?

Highlights i Apulien, som I kan se frem til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Udforsk flere forskellige drypstenshuler
  • Hyggelige byer med afslappet feriestemning
  • Lækre strande med krystalklart vand