Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Auvergne

Highlights fra Auvergne
Tag på vandre- eller cykleture
Betagende og specielt landskab
Opdelt i to smukke naturparker
Mange vulkaner i området
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Auvergne

Lige midt i det franske land finder du Auvergne. Området er kendt for sin smukke natur og naturligvis også som stedet med de mange vulkaner, der uden tvivl er med til at gøre landskabet endnu mere specielt og beundringsværdigt. Stedet er et oplagt feriemål for alle, der gerne vil væk fra byernes larm og bilos. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Auvergne

De to naturparker i Auvergne

De to naturparker i Auvergne

Auvergne er på sin vis delt op af to naturparker. Den ene er Parc Naturel Régional des Volcans d'Auvergne, der med de kegleformede vulkantoppe er et helt specielt syn. Her er generelt frodigt og grønt og med flere blanke søer, og der er mange fantastiske udsigtspunkter, hvis man har mod på at hike lidt. Man kan også vælge at blive kørt op til toppen af den højeste af de cirka 80 vulkaner, Puy-de-Dôme, hvis man synes, gåturen er for lang. Denne naturpark er i øvrigt også fantastisk, hvis du gerne vil spotte vildt dyreliv. Om vinteren kan man stå på ski i naturparken, hvor området Le Mont-Dore er særligt velegnet. Den anden naturpark er Parc Naturel Régional Livradois-Forez, som måske ikke er helt så særlig som den førstnævnte. Ikke desto mindre er der nogle fantastiske vandrestier igennem fyrretræsskovene. Den lille by ved floden, Thiers, er også et besøg værd. Byen har længe levet af at producere bestik og har faktisk fremstillet omkring 70% af alle franske knive – en god souvenir til dig selv eller en derhjemme.


Camping i Auvergne

Camping i Auvergne

Der er en del gode campingpladser i det naturskønne område, Auvergne i Frankrig. Flere af campingpladserne har swimmingpool, så man kan kombinere en ferie i det centrale Frankrig med lidt vandplaskeri og solbadning. Med en campingferie til Auvergne kan du opleve naturen på en helt ny måde samtidig med at du er aktiv, ved eksempelvis at vandre eller cykle rundt i området. På campingpladsen kan du finde ro og afslapning. Det bedste fra to verdener. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.