Banner

Camping Schwarzwald

Schwarzwald er fyldt med store bakker, dale, floder og skove der strækker sig fra spa-byen Baden-Baden til den schweiziske grænse, og fra Rhinen til Bodensøen. Her kan man nyde en campingferie midt i det rolige landskab med traditionelle bondehuse og mælkekøer i en tyk skov.
Læs mere

2

resultater

Camping Kinzigtal
7.6
kinzigtal
1/9
Gratis adgang til tilstødende opvarmet pool
Spis schnitzler i restauranten
Midt i naturskønne Kinzigtal
Besøg bindingsværksbyen Gengenbach
894 kr.Fra: 716 kr.
June 25 - 3 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Herbolzheim Camping
8
herbolzheim
1/7
Oplev bjerg og skov
Mange vandreruter
Adgang til poolområde
Besøg børnezoo i Steinwasen Park
2.416 kr.Fra: 1.940 kr.
June 24 - 4 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Campingferie i Schwarzwald

Med en campingferie til Schwarzwald kan du en oplevelse for livet i naturen. Her er der ro og afslapning på menuen. Schwarzwald området er fyldt med tykke skove, bakker og floder. Du kan både vandre gennem landskabet eller tage dig en cykeltur. Aktiviteterne i naturen er uendelige. Find jeres næste campingferie til Schwarzwald i Tyskland online her, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141, hvis I har spørgsmål.

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.

Fantastiske byer i Schwarzwald

Den nordlige del af Schwarzwald er med sit kuperede, men forholdsvis blide terræn, hjemsted for flere charmerende byer. Freudenstadt er godt at starte ved for at udforske det nordlige område. Mange af Schwarzwalds mest imponerende seværdigheder ligger i trekanten afgrænset ved den livlige universitetsby Freiburg, hovedstaden i nord Triberg og den charmerende floddalsby St. Blasien i sydøst. Man kan blandt andet se Freiburg Münster katedral, paladset Schloss i Karlsruhe og Triberger vandfaldet.