Banner

Camping Balatonsøen

Vælg camping ved Balatonsøen i Ungarn, hvor I finder noget for enhver smag. Området har nemlig en masse at byde på inden for historie og kultur, og så er det varme klima og de gode strande med skønt badevand ikke til at stå for. Balatonsøen er den største i Centraleuropa og med den gode vandtemperatur, er det altså et sandt paradis for vandhunde. Dette er de perfekte rammer, hvis I blot ønsker en afslappende ferie, men hvor der tilmed er meget mere at give sig til. Søen er omgivet af små, fine landsbyer, kursteder og bjergkæder, der alt sammen indbyder til et besøg.
Læs mere

7

resultater

Camping Füred
7.4
fuered
1/19
Lige ned til søbred/strand
Skøn natur og biodiversitet
Underholdning og aktiviteter
Gode spise- og indkøbsmuligheder
Fra: 2.390 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Pelso
7.6
pelso
1/25
Naturskønne omgivelser
Poolområde inkl. børnepool med vandrutsjebane
Direkte adgang til søbred
Restauranter og bar
2.212 kr.Fra: 2.048 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
11 tilgængelige boligtyper
Camping Napfény
8.3
napfeny
1/24
Stor campingplads
Græsplæne ved badesø
Børneunderholdning og sport
Dagsvandring i Káli-Medence
Fra: 1.682 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Camping Aranypart
7.9
aranypart
1/14
Direkte til Balatonsøen
Poolområde med stor vandrutsjebane
Restaurant, bar og pizzaria på pladsen
Gode faciliteter og sjove aktiviteter på pladsen
Fra: 1.160 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
14 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Ingen anmeldelser
strand-holiday
1/9
Omfattende aktivitetsprogram
Bademuligheder og fiskeri
Kyst med nem adgang til vand
Tag på spændende vandreture
Fra: 1.592 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Camping Mirabella
Ingen anmeldelser
mirabella
1/14
Fra: 1.189 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
14 tilgængelige boligtyper
Ingen ledige boliger
Ingen anmeldelser
thermal-zalakaros
1/7
Udsolgte feriesteder
0 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping ved Balatonsøen for de vandglade

Lad næste campingferie gå til Balatonsøen, og få direkte adgang til det lækre badevand fra flere campingpladser. Dét og en fantastisk udsigt over øen Tihany gør området til den ideelle ferielokation. 

Området byder på forskellige sportsaktiviteter og gode restauranter, og alle campingpladser har tilmed egen pool, der tager gode hensyn til småbørnsfamilier. For vandhundene kan det anbefales at prøve Balatonsøens to vandrutsjebaner, der er den sjoveste vej til en dukkert i det lækre vand.

Billig campingferie ved Balatonsøen

Camping ved Balatonsøen udmærker sig ved at være prisbilligt, leveomkostningerne er lave og campingpladserne har rigtig gode priser. 

Samtidig kan I spise til fornuftige penge på restauranterne i området og handle ind i supermarkederne til rimelige priser, hvis I hellere vil lave mad hjemme i jeres mobilhome.

Oplev an af de populære campingpladser ved Balatonsøen her:

  • Camping Füred, som er en stor plads med pool og direkte adgang til søen

En aktiv campingferie

Vælg camping og sø i Ungarn, og få det perfekte område for vandsportsentusiaster. Svømning, roning, sejlsport, vandski og vandcykling er blot nogle af de aktiviteter, I hver dag kan lave ved Balatonsøen. Hele familien kan også leje en jolle og tage på eventyr til søs eller se, hvem der har størst held med fiskestangen. 

I kan også benytte cykelstien, der går hele vejen rundt om Balatonsøen. Der er ingen grænser for, hvad man kan lave ved Centraleuropas største indlandssø. 

Ferie i smukke omgivelser

Selvom det er svært at tage øjnene fra vandets smukke, blågrønne farve, er det værd at se sig omkring i landskabet, der omgiver søen. Balaton ligger for foden af en bjergkæde med gamle vulkaner, og det har stor betydning for klimaet omkring søen, da bjergkæden nærmest har skabt et mikroklima. Bjergene skærmer nemlig mod vinden fra nord, hvilket giver en lang badesæson på 20 uger og temperaturer på 25 til 30 grader med vandtemperaturer på op til 25 grader. 

Søen har tilmed to ’lillesøstre’, som også er en udflugt værd. Hévíz er en lagune, hvor I kan dyppe jer i Europas største sø, der er opvarmet af vulkaner. Den anden ’søster’ er Kisbalaton, hvor fugleinteresserede kan finde et utal af fugle.

Balatonsøen varierende landskab

Der er store forskelle på de to ender af søen. Sydenden emmer mest af turisme, da området her er fladt og badevandet godt. Det betyder, at der efterhånden er poppet en del hoteller og restauranter. Den nordlige ende er derimod mere varieret, og søen er dybere. Langs søen ligger en masse små byer med gamle vinkældre, keramikværksteder og gode fiskerestauranter. 

Et stykke fra den nordlige kyst ved søen gemmer området på fredfyldte naturområder, middelalderborge og smukke slotte og herregårde. Ved vulkanerne på nordsiden finder I også naturfænomenet Orgelpiberne, som er nogle høje søjler på 210 meter, der er skabt af naturens kræfter.