Banner

Camping Campania

Campania er et område i det sydlige Italien, hvor Napoli er regionshovedstad. Naturen her spænder vidt fra høje bjerge til marker med landbrug og lækre badestrande. Regionen er mest kendt for Amalfikysten, øen Capri og Pompeji, der er kendt på grund af vulkanen Vesuvs udbrud i 79. f.v.t. Med andre ord kan man sige, at Campania byder på alt fra smukke kyststrækninger, badestrande og seværdigheder fra UNESCO's verdensarvsliste.
Læs mere

5

resultater

Camping Baia Domizia
8.2
baia-domizia
1/34
Stort poolområde
Masser af aktiviteter
Direkte til privat strand
Rummelig campingplads

5.920 kr.

Fra:

4.593 kr.

July 25 - 4 nætter, 2 voksne
18 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
8.6
village-santafortunata
1/27
Både pool og stenstrand
Flotte faciliteter
God underholdning og sjove aktiviteter
God beliggenhed

Fra:

1.324 kr.

July 28 - 3 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Camping Village Paestum
7.7
paestum
1/12
Kun 400 meter til strand
Stort poolområde
Aktiviteter til hele familien
Kun 90 minutter til Napoli

Fra:

7.125 kr.

July 24 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
resort-villagio-baia-del-silenzio
1/27
Pool med havudsigt
Sjov og god børneklub
Lækker restaurant
Udforsk naturpark Cilento

Fra:

4.778 kr.

July 27 - 3 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
5.5
mare-pineta-paestum
1/23
Privat sandstrand
Gode spisemuligheder
Sjove familieaktiviteter
Spændende oplevelser

1.920 kr.

Fra:

1.782 kr.

August 31 - 7 nætter, 2 voksne
5 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Få italienske skills med kurser

Italien og ikke mindst Campania er en feriedestination for livsnydere. Regionen byder på god mad og lækre, lokale råvarer, som bare smager bedre under sydens sol. Selvom de fleste nyder blot at spise maden, så kan du altså også komme på madlavningskursus, hvor du lærer at trylle i køkkenet med de smagfulde, lokale madvarer. I Napoli – men også resten af regionen – er det muligt at komme på madlavningskursus på engelsk, hvor I både skal ud at købe råvarer på lokale markeder eller hos de lokale landmænd.

Du kan også udvikle dine mere kreative evner i en mere kunstnerisk retning. Amalfikysten har nemlig altid været et populært mål for kunstnere, der har ladet sig inspirere af havet, klipperne og blomsterne. Hvis du har lyst til at udfordre dig selv med maling og pensel, kan du altså tilmelde dig et af områdets mange malerkurser, der dygtiggør dig inden for akvarelmaling og andre malerkunstner. Kurserne finder tit sted samme plads som sprogskoler og madlavningskurser, og det kan også være en del af kulturfestivaller. Der er altså rig mulighed for at komme hjem med gode, italienske egenskaber i rygsækken.


Ferie med fart på

En ferie med fantastiske vandre- og cykeloplevelser får du med garanti i Campania. Naturen i regionen er smuk, og den opleves bedst på nærmeste hold – altså til fods. Du kan udforske områderne omkring jeres campingplads, men snyd endelig ikke jer selv for magien i nationalparken i Cilento og Vallo di Diano. Parken byder på grotter, klipper og turkisblåt vand i hav, floder og vandfald. På bjergsiderne ligger hyggelige landsbyer, vis charme fanger øjet midt i det frodige landskab. Der er endnu flere betagende vandreoplevelser at finde på Sorrento-halvøen, hvor blomster, sol, hav og klipper giver dig den mest storslåede udsigt.

Regionen kan også opleves fra cykelsadlen, og du vil langt fra være den eneste, der tramper rundt i pedalerne. Både familier og professionelle på racercykler oplever området fra cyklen i hvert deres tempo. Amalfikysten, der strækker sig fra Sorrento til Napoli, er en populær og god strækning at se fra sadlen. Du kan se udover havet, der slår ind mod klipperne, og I kan til enhver tid hoppe af cyklen og tage en forfriskende dukkert i havet. Der gemmer sig små perler, hvis I drejer ind i landet og væk fra kysten. Her finder I eksempelvis den smukke kystby Agropoli, der har både klostre og kirker fra middelalderen. 

Oplev Campania fra golfbanen på camping

Leder man efter en smuk og sjov campingoplevelse, er campingpladserne nær Campania ikke til at stå for. De er i køreafstand fra alle områdets mest udsøgte turistattraktioner, og der er rig mulighed for at opleve såvel kultur som klassisk italiensk mad på alle de tilstødende campingpladser.

Regionen giver dig endvidere rig mulighed for at svinge golfkøllerne og bruge et par timer på en af Campanias gode golfbaner. Området er ikke ligefrem kendt som golfferiedestination, men langs Amalfikysten og i Napoli findes der flere flotte baner med både 9 og 18 huller. Golfbanerne, der ligger langs Amalfikysten, er både steder, hvor du kan udøve din hobby, men du finder også de mest fantastiske udsigter fra banerne. 

Her kan i se vores andre skønne rejsemål i Italien