Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Larochette-Mersch

Highlights fra Larochette-Mersch
Kombination af storbyliv og afslappet feriestemning
Smuk natur med floder og badesøer
Gå en tur til smukke udsigtspunkter
Besøg oldgamle slotte i byen
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Larochette-Mersch

Hvis du gerne vil se noget, som ikke alle andre har set og på en ferie, hvor der ikke er overrendt af turister, så kan du tage på en tur til Larochette i Luxembourg. Stedet bliver primært besøgt på grund af Larochette Castle (Larochette Slot) og Meysembourg Slot, der begge er et besøg værd. Men området har også mange gode naturstier, når man får brug for at røre dig lidt, og inde i selve Larochette kan I nyde en forfriskning på en af de hyggelige caféer, gå på shopping i de små gader og kigge rundt på et af markederne. Larochette har desuden en del skøn natur, og der er floder og badesøer til dem, der gerne vil ud at bade eller slappe af ved vandkanten. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Larochette-Mersch

En kombineret ferie

En kombineret ferie

Larochette har, trods sit forholdsvist ukendte navn, meget at byde på. Samtidig gør dets placering i hjertet af Europa det til et fantastisk udgangspunkt for dagsekskursioner til blandt andet den hyggelige Luxembourg By, hvor man kan opleve en perfekt blanding af pulserende storbyliv og afslappet feriestemning. Her kan man nyde en forfriskning på det livlige Place d’Armes og gå en tur og se udsigten over den eventyrlige dal. Vil man et smut ind til Belgien eller Frankrig, kan man også sagtens gøre det, hvis man har sin bil med på campingferie. Mange vælger også at gøre Larochette til et mellemstop på sin tur ned gennem Europa.

Camping i Larochette

Camping i Larochette

Der er naturligvis også her, fine muligheder for at tage på campingferie og leje et telt, en hytte eller et mobilhome. Larochette i Luxembourg er for det meste et fredeligt og roligt område, og du vil med sikkerhed straks føle, at du er langt væk fra hverdagens stress og jag. Tag hele familien med til en afslappende campingferie. Find evt. mere information her på siden, eller kontakt os gerne på telefon 7015 4141, hvis du har spørgsmål. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Luxembourg.