Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Aragonien

Highlights fra Aragonien
Besøg gamle borge og klostre
Mildt klima og smuk natur
Nyd lækre tapas i Zaragoza
Eventyrlig og original arkitektur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Aragonien

Der er så meget, som bare venter på at blive opdaget i denne eventyrlige og skønne region! Tag på udflugt til naturreservaterne, hvor høje bjerge mødes med frodige dale, dybe kløfter, store vandfald, oldgamle træer og hengemte munkeklostre. Du kan også opdage den originale og fantasifulde arkitektur, der med sine dekorative og ornamenterede mønstre gør de historiske bygninger helt magiske. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Aragonien

Opdag en uberørt perle

Opdag en uberørt perle

I Aragonien finder du et smukt uberørt eventyrlandskab beliggende i et mildt klima. Med Pyrenæerne og de frodige naturomgivelser til den ene side og de fantasifulde og dekorative provinser til den anden side er Aragonien den perfekte feriedestination til dig, der gerne vil slappe af i smukke, rolige omgivelser. Vores erfarne ferierådgivere sidder klar på telefon 7015 4141 til at give dig råd og vejledning. Du kan selv booke ferien her på siden.

Smukke og særprægede omgivelser

Smukke og særprægede omgivelser

Regionen er kendetegnet af dens unikke kultur med klostre, borge og den særlige mudejar arkitektur. De ornamenterede og dekorative bygninger er især at finde i Teruel-provinsen, der specielt er præget af Mellemøsten. Hvis du gerne vil opleve naturen, er området ved Pyrenæerne det perfekte sted. Her finder du flere nationalparker, hvor du kan tage på opdagelsesfærd i landskabet og se de smukke kløfter, gletsjere og vandfald.

Oplevelserne står i kø

Oplevelserne står i kø

Du kommer ikke til at kede dig på en ferie til Aragonien! Du kan besøge et af de mange munkeklostre, fx Monasterio de Piedra, som ligger mellem oldgamle træer og store vandfald. Oplev Middelalderlivet i fæstningen Mora de Rubiolos, lær om vores vigtigste ressource i Luis Bunuel Water Park-udstillingen, eller besøg fortidens beboere i Dinópolis. I naturreservaterne i Huesca kan du tage på spændende vandreudflugter eller prøve forskellige adventure sports, og i hovedbyen Zaragoza er katedralen Basilica del Pilar et must. Hvis du vil opleve storbyliv, skal du også tage til Zaragoza, hvor du finder gode shopping- og spisemuligheder.

Glem ikke maden!

Glem ikke maden!

I Zaragoza skal du besøge det legendariske tapas-kvarter, El Tubo. Her kan du nyde de forskellige små kunstanretninger med et glas af den lokale vin. Aragonske vine kommer især fra Barbastro, hvor der er rig mulighed for at besøge lokale producenter og blive klogere på de dybrøde dråber. Du kan lære mere om vinene i vinmarkerne, som du kan drage ud i på ATV, segway eller hest.