Banner

Ferieparker i Danmark

Hold jeres sommerferie i vort dejlige hjemland, Danmark. Der er talrige fordele ved at holde ferie tæt på hjem, heriblandt at det er en kort køretur og dermed nemt at have børnene med. Det danske sommervejr er også perfekt til at leje en ferielejlighed i en feriepark, da I så har mulighed for masser af skønne øjeblikke udenfor. I Danmark finder I skønne strande, hyggeliger byer samt store forlystelsesparker, som børn og voksne vil elske!

Læs mere

0

resultater

Skønne ferielejligheder og ferieparker tæt på hjemmet

Danmark har mange skønne ferieperler både på Sjælland og i Jylland, samt på Bornholm og Fyn. Et andet plus ved Danmark er at da landet ikke er større, så har I muligheden for at køre på roadtrip og se alt det, som dette skøn land har at tilbyde. Vi tilbyder flere lækre ferielejligheder og ferieparker som ligger spredt ud over Danmark, så I skal bare bestemme jer for hvilken en er jeres favorit. Dette bliver også en ferie børnene vil elske, da de vil have nemt ved at finde andre venner i ferieparken, samt I kan besøge et hav af spændende børneaktiviteter. 

Spændende ferieaktiviteter

Legoland, Zoo eller Tivoli? Danmark er kort sagt et paradis for børn. Ligemeget hvilken del af Danmark I vælger at bestille ferielejlighed til, så finder I sjove aktiviteter, som hele familien vil elske. Her finder I for eksempel forlystelsesparkerne Bakken og Tivoli på Sjælland, mens i Jylland finder I Legoland, den gamle by i Århus og skønne strande ved Vesterhavet. På Fyn kan I glæde jer til at opleve HC Andersens hus, Odense Zoo, og spændende museer.

Danmark: En feriedestination for hele familien

Highlights i Danmark, som I kan glæde jer til:

  • Flotte ferieparker og ferielejligheder
  • Smukke strande
  • Sjove forlystelsesparker
  • En god destination for børnefamilier