Banner

Ferieparker i Flandern

Smukke naturlandskaber, vidtstrakte sandstrande og historiske byer er blot et udpluk af, hvad Flandern har at byde på. Denne belgiske region er en perle for hele familien at holde ferie i. Familiens mindste vil elske en tur i en af regionens sjove forlystelsesparker, gå på opdagelse i den gamle bydel i Brügge eller bygge sandslotte på de brede strande. I har rig mulighed for at besøge de omkringliggende seværdigheder fra en ferielejlighed, hvor I kan føle jer hjemme i private rammer.

Læs mere

4

resultater

7.7
glampingresort-hoge-kempen
1/35
Kæmpe poolanlæg med vandrutjsebane
Naturskøn beliggenhed
Tæt på byen Genk
Kun 650 fra den danske grænse

2.101 kr.

Fra:

1.874 kr.

July 24 - 7 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Europarcs Zilverstrand
6.8
zilverstrand
1/14
Cykeludlejning
Indendørs pool og wellness
Strandpool med rutsjebane
Legeplads inde og ude

10.099 kr.

Fra:

8.228 kr.

July 25 - 7 nætter, 2 voksne
18 tilgængelige boligtyper
Camping Park Eksel
Ingen anmeldelser
park-eksel
1/27
Moderne boliger
Grønne omgivelser
Udendørs bar
Vandlegepladser

2.596 kr.

Fra:

2.570 kr.

July 29 - 3 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Landal Mooi Zutendaal
8
mooi-zutendaal
1/18
Tæt på Hoge Kempen Nationalpark
Mange gode vandrestier
Grotterne Kanne Caves (kun 18 km væk)
Ridning og cykelture

Fra:

4.725 kr.

July 26 - 3 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Læs mere om ferieparker og ferielejligheder i Flandern her

Er I i tvivl om, hvor familiens næste ferie skal gå hen? I så fald er Flandern i Belgien et godt og anderledes bud på en mindeværdig ferie, som byder på oplevelser for både store og små. Friferie tilbyder skønne ferieparker og ferielejligheder i regionen, som giver jer frihed til at tilrettelægge jeres ferie på nemmeste vis. Her kan I vælge at tage middagen med hjem, eller kokkerere skønne familie favoritter. Find og bestil jeres favorit feriepark og ferielejlighed online her på Friferies hjemmeside eller via vores ferierådgivere på tlf. 7015 4141, som sidder klar med gode råd og tips til netop jeres familie.

Brügge - En historisk perle

Brügge er Flanderns hovedstad, som helt bestemt er et besøg værd! Den gamle bydel er en del af UNESCO-verdenskulturarven, hvor charmerende bygninger præger gaderne. Besøg det historiske klokketårn, de imponerende byporte, historiske museer eller den store borg, St. Donaasproosdij, hvor byens rådhus ligger. I kan også hoppe på en hyggelig sejltur gennem byens kanaler, som viser bygningerne og byen fra en hel anden side. Dette vil både børn som voksne finde interessant. Brügge byder ligeledes på smagfulde restauranter, hyggelige caféer og lækre chokoladeforretninger, som gør et besøg til byen til en udsøgt fornøjelse for alle sanser.

Skøn natur, som får jer til at glemme hverdagen

Har I brug for en ferie, hvor I kan slippe tanker og bekymringer fra hverdagens stress og jag, så er Flandern det perfekte rejsemål. Regionens kystlinje er præget af brede sandstrande, som indbyder til timevis af leg i sandet for de mindste. Foruden skønne badestrande er der store naturfredet landområder med marker og skove, så langt øjet rækker i Heuvelland. I kan fra en ferielejlighed i en feriepark let pakke bilen og derefter bruge hele dagen på stranden eller gå på lange vandreture i de smukke naturomgivelser.

En perfekt destination for børnefamilier

Regionen har også en fantastisk kystlinje, som indbyder til stranddage med leg i sandet og vandplaskeri i havet. Fra jeres ferielejlighed i Flandern er der ikke langt til sjove forlystelsesparker, som er optimal til en dagsudflugt, som gør børnene ekstra glade. I kan f.eks. også besøge Sea Life Blankenberge, hvor der er et væld af fiskearter at kigge på eller drage til Bellewaerde Park, som er en kombineret Zoologisk have og fortlystelsespark i én. Flandern er derfor en ideel destination at rejse til, hvis I rejser med mindre børn.

Glæd jer til jeres ferie til Flandern

Highlights, som I vil opleve på ferie i en ferielejlighed i Flandern:

  • Flotte og moderne ferieparker og ferielejligheder
  • Besøg den charmerende storby Brügge
  • Fantastisk kystlinje med brede sandstande
  • Sjove oplevelser for familiens mindste