Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Loire-dalen

Highlights fra Loire-dalen
Oplev byerne Blois, Angers og Tours
Camping ved Frankrigs længste flod
Chateau, vinrute og verdensarvliste
Pladser med pool- og badefaciliteter
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Loiredalen i Frankrig

Med sit meget smukke, bakkede landskab, behagelige klima og masser af spændende seværdigheder, er Loiredalen det oplagte valg til en campingferie i Frankrig med hele familien. Her kan I se frem til ferie i rare og rolige omgivelser, der er tiltalende for alle familiens medlemmer. Området byder på en masse at se og muligheder for at beskæftige sig med en masse ture i den friske luft. Chateauer, vinsmagning og Val de Loire går hånd i hånd, hvor I kan sejle på Loirefloden, tage på picnic i de grønne skove eller besøge flere af de mange oplevelsesrige storbyer i området. Området er kendt for at dyrke frugt og grønt, hvor I får gode muligheder for at nyde lokal spise og drikke med populære oste og alle former for vine. Derudover er campingpladserne i Loiredalen flotte, velholdte og familievenlige med gode badefaciliteter, så I sagtens kan nyde ferien både på pladsen og i området. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Loire-dalen

Smukke franske Val de Loire

Smukke franske Val de Loire

Syd fra Paris breder den smukke Loiredal sig, hvor Frankrigs længste flod løber igennem og former landskabet. Dette giver skønne naturområder at campere i, hvor familien får et væld af oplevelser lige uden for campingpladsen. Med op imod næsten 280 kilometer naturrigdom byder området på flere seværdigheder, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Her skal I helt sikkert lægge vejen forbi!

Camping ved Loirefloden

Camping ved Loirefloden

Campingferie i Loiredalen byder på utroligt flotte campingpladser med et hav af faciliteter til at gøre ferien nem, bekvem og underholdende for jer. Derudover er det franske klima dejligt til camping og i kombination med den smukke natur, får I ikke bedre omgivelser til ferien. Både børn og voksne, familier og par samt venner vil alle finde sig godt til rette på en campingferie i Loiredalen.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

Byer og oplevelser i området

Byer og oplevelser i området

Tilbring en dag i området omkring campingpladsen, hvor Loirefloden indbyder til hyggelige sejlture, de snoede veje til en cykeltur samt vinmarkene til prøvesmagning af dalens vine. Nyd en stille stund i blomsterhaven i Blois, tag en dukkert i søen Malague og besøg et eller flere af de smukke chateauer. Herudover kan I opleve historie i byerne Angers, Le Mans og Tours.