Banner

Ferieparker i Ungarn

Ungarn er et yderst interessant land, som har en fascinerende historie bag sig, hvilket har sat sine tydelige spor i deres kultur. Ungarn er alt fra romantisk og fortryllende i Budapest til sand feriestemning ved sandstrandene omkring Balatonsøen. Landet er rigt på traditioner, et kulinarisk køkken og forunderlige oplevelser, som I skal glæde jer til at nyde på jeres næste ferie.

Læs mere

1

resultat

Ingen anmeldelser
villapark-vargesztes
1/30
Stor indendørs pool med vandrutsjebane
Spa & Wellness
Sportaktiviteter, spil og leg
Kun 1,5 time fra Budapest

10.633 kr.

Fra:

9.164 kr.

October 23 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Oplev Ungarn på bedste vis

Vi tilbyder en bred vifte af charmerende ferielejligheder, som danner hjemlige omgivelser, hvor I har fuld privatliv og frihed til at skræddersy jeres ferie. En ferielejlighed giver jer de helt rette forudsætninger for at opleve Ungarns kultur, natur og seværdigheder. I kan kontakte vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for gode råd og tips til at finde den helt rette ferielejlighed eller bestille online, direkte her på siden.

Eventyrlig hovedstad

Budapest er Ungarns hovedstad, som er en hel unik by, flere og flere får øjnene op for. Budapest er fortryllende smuk med Donaufloden løbende igennem, karakteristiske broer, pragtfulde boulevarder, romantiske bygninger og charmerende teatre, butikker og restauranter. Budapest er kendt for sine termal- og kurbade, hvor det eksklusive Hotel Gellért er det mest kendte af slagsen. Byen byder på et væld af fantastiske seværdigheder, hvor du ikke må snyde dig selv for at besøge bl.a. Fiskerbastionen, Borghøjen og Margretheøen. Friferie har hyggelige ferielejligheder beliggende i Budapest og området omkring, så du kan opleve den fantastiske hovedstad.

Gyldne sandstrande

Selvom Ungarn ikke har nogen kyststrækning, er der stadig rig mulighed for en skøn badeferie. Ungarns største sø, Balaton, er nemlig en dejlig varm og stor sø, som er børnevenlig med sit lave vand på sydsiden. Med det livlige ferieliv rundt omkring søen er dette sted en sand vinder for familiens mindste, da der er sjove aktiviteter ved søen og i nærheden med bl.a. ridning, cykling og udlejning af både til at ro ud på den imponerende badesø. Vi har ferielejligheder ved Balaton, så I let kan kombinere badesøens attraktive strande med de nærliggende aktiviteter og seværdigheder i jeres tempo. Med en ferielejlighed i Ungarn er der mange muligheder for den ideelle badeferie. Vi tilbyder lukrative ferieparker med pool og gode forhold. På samme tid er Ungarn også kendt for sine lækre kurbade, som man finder i det meste af landet.

Det ungarske køkken

De fleste ungarer har en stor lidenskab til mad, hvor særligt supper og desserter er i høj kurs. En af de mest berømte retter er den delikate suppe, Gullasch, hvor pandekager med fyld til forret også er en klassisk ungarsk ret. Til dessert er Gundelpandekagen med fyld af rom, valnødder, rosiner en gastronomisk spise af det ungarske folk. Er I til mere sødt, skal I prøve den udsøgte chokoladekage, Dobos Torta, som er toppet med karamel. Med en ferielejlighed kan I nemt lave mad hjemme, hvis I ønsker en afslappet aften i mere hjemlige rammer. Uanset hvad, er der i det ungarske noget for enhver smag, samtidig finder du også en række hyggelige barer rundt omkring i landet, hvor du kan nyde billige, ungarske øl, eksempelvis den populære Dreher såvel som lokale vine, da man også finder store vinområder i Ungarn.

Om Ungarn

Ungarn er et land i Østeuropa, som byder på en anderledes kultur og en spændende historie. Samtidig er vejret ofte lunt og godt og med en ferielejlighed i det ungarske, tilbyder vi en ferie med mulighed for et væld af aktiviteter såvel som ren og skær afslapning. Er du interesseret i at høre mere om vores ferielejligheder i Ungarn, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende tilbud på telefon 7015 4141.

Ungarn er en oplagt feriedestination!

Highlights om Ungarn:

  • En østeuropæisk perle
  • Børnevenlig badeferie ved Balatonsøen
  • Besøg det historiske og charmende Budapest
  • Rig på kulinariske specialiteter