Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Midi-Pyrénées

Highlights fra Pyrenæerne
Campingferie i den friske bjergluft
Smuk bjergkæde i det franske
Gode muligheder for udendørsaktiviteter
Mange spændende naturparker
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Pyrenæerne

På grænsen mellem Frankrig og Spanien – og hen over det lille europæiske land, Andorra – slanger bjergkæden Pyrenæerne sig. På den franske del kan man opleve flot natur, og der er en god håndfuld spændende og smukke nationalparker, man kan besøge. Området er helt oplagt til vandreture, hvor man for alvor kan finde stilheden og sin indre ro i den friske bjergluft. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Midi-Pyrénées

Nationalparkerne i den franske del af Pyrenæerne

Nationalparkerne i den franske del af Pyrenæerne

Der er mange fantastisk nationalparker i Pyrenæerne, der byder på skøn natur. Du kan blandt andet lægge vejen forbi Parc national des Pyrénées (”Pyrenæernes Nationalpark”). Grønne dale, sneklædte bjergtoppe og blanke søer samt en masse vildt dyreliv. Der er desuden flere camping- og overnatningsmuligheder inde i selve nationalparken. En anden smuk nationalpark er Parc Naturel Régional des Pyrénées Ariégeoises. Her virker endnu mere øde. Du kan se køerne gå frit og græsse og opleve små, brusende vandfald. Derudover findes også Parc Naturel Régional des Pyrénées Catalane og Narbonnaise en Méditerranée Natural Regional Park, hvor sidstnævnte ligger ud til vandet og er perfekt, hvis I også gerne vil kunne gå en tur på stranden og være lidt tættere på civilisation.

Camping i Pyrenæerne

Camping i Pyrenæerne

Pyrenæerne er paradis for de rigtige vildmarksmennesker, der nyder at komme helt tæt på naturen. Med en vandrerygsæk på ryggen kan man sagtens trave derudad. Der er mange små overnatningsmuligheder undervejs, enten i små hytter eller shelters, men du kan også finde lidt mere luksuriøse sengepladser. Der er naturligvis også mindre byer rundt omkring i området, hvor I kan indlogere jer på et hotel eller en god campingplads, hvis det er det, I ønsker. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 7015 4141.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.