Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Central Kroatien

Highlights fra Central-Kroatien
Oplev det autentiske Kroatien fri for turisme
Ideel til en aktiv ferie
Charmerende middelalderbyer og små vingårde
Bjergrige områder rig på naturoplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Centralkroatien

Kroatien er meget mere end blot sol og strand. Hvis du er typen, der hellere vil have en aktiv ferie frem for en badeferie, er det Central Kroatien, du skal til. Her er der smukke vandrestier igennem bjergklædte områder og forbi rislende floder. Du kan se storslået natur, hyggelige middelalderbyer og gamle slotte. I området ligger der også en del vingårde og små museer. I Central Kroatien kan du komme langt væk fra den travle hverdag og finde roen og varmen i sydens friske luft. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Central Kroatien

Byerne i Centralkroatien

Byerne i Centralkroatien

I Centralkroatien finder du Kroatiens hovedstad, Zagreb, der også er landets største by. På trods af dette er byen ikke nogen stor turistattraktion. Og det er ikke, fordi Zagreb ikke er værd at se – tværtimod. Byen er af Politiken blevet kaldt for ”Europas glemte hovedstad”, fordi den desværre bliver overset af mange. Men storbyen har masser af stemning og liv, og hvis man er glad for at sidde på café i hyggelige, små middelaldergader, så vil man uden tvivl finde dig godt tilrette her. Byen har desuden masser af historie og spændende arkitektur, så der er både noget til ganen og øjet – og så slipper du ovenikøbet for turistkaos.

Er du ikke så meget til storbyer, kan du også udforske de mange små, gamle middelalderbyer som Koprivnica or Varaždin.


Camping i Centralkroatien

Camping i Centralkroatien

Camping i Centralkroatien er en skøn oplevelse, uanset om du er på udkig efter afslappet storbyatmosfære og hyggelige caféer eller en fantastisk smuk natur. Her får du en campingferie, hvor du oplever en helt anden og mere autentisk side af Kroatien væk fra de turistfyldte klippestrande. Find mere information her på siden, eller kontakt vores erfarne feriekonsulenter på telefon 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Kroatien.