Banner

Camping Nordrhein-Westfalen

Nordrhein-Westfalen er et naturskønt område i det nordvestlige Tyskland. Delstaten har mange kulturattraktioner at byde på, og flere af dem findes endda på UNESCO’s verdensarvsliste. Hovedbyen er Düsseldorf, så I har de bedste forudsætninger for at kombinere by og natur, hvis ferien går til Nordrhein-Westfalen.
Læs mere

4

resultater

Camping Borken am See
8.2
borken-am-see
1/64
Masser spændende aktiviteter
Stort udendørscenter
Restaurant med smuk udsigt på campingpladsen
Masser sjove oplevelser i området omkring pladsen

9.470 kr.

Fra:

8.293 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7.2
hennesee
1/19
Natursmuk campingplads
Masser vandsport og aktiviteter
God underholdning for hele familien
Gode faciliteter og indkøb på pladsen

Fra:

2.268 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
7.8
essen
1/10
Oplev Essen og Ruhr-området
Restaurant og underholdning
Familievenlige faciliteter
Dejlig campingbase

Fra:

4.392 kr.

July 16 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Camping Brilon
7.9
brilon
1/21
Gå-, cykel, svømmeture og bueskydning
Naturparken Rothaarsteig
Åben sommer og vinter
Skiløb om vinteren

Fra:

855 kr.

July 21 - 3 nætter, 2 voksne
10 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Camping i Nordrhein-Westfalen

Er I ude efter den helt specielle campingoplevelse i et historisk centraleuropæisk område, er Nordrhein-Westfalen nok stedet for jer. Som campist er mulighederne mange, og I finder både campingpladser for pensionister og familier. Der er ikke langt til historiske byer, og man finder nemt underholdning for hele familien, så I kommer hjem med sjove ferieøjeblikke i bagagen. I kan finde den ideelle campingplads alt efter jeres ønsker og behov online her på siden eller I kan høre mere fra vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141 og booke derigennem. 

Børnevenlig feriedestination

Området har mere end 70 badesøer der midt i den smukke natur, er det perfekte sted til en afslappet dag. Vandkvaliteten er god, og det er ideelt til at plaske i vand eller solbade, hvad end man er barn eller voksen. Hvis en badedag ikke er nok for de vandglade, kan I besøge Sea Life i Oberhausen, hvor du i en glasbundsbåd kan sejle hen over Tysklands største hajopdræt. Abenteuer Park er også et godt sted for børnefamilier, hvor børnene kan slå sig løs på eventyrlegepladsen eller vandlegepladsen, eller I kan blot kigge på de sjove æselpingviner. Parken har dog meget mere end æselpingviner! Der findes nemlig over 450 dyr i parken, der alle bor i så autentiske områder som muligt. 

Natur der giver lyst til aktiv ferie

Skove, enge, marker og floder er alt sammen at finde i Nordrhein-Westfalen. Nationalpark Eifel er et godt udflugtsmål, der tager hele familien helt tæt på de mange arter inden for dyre- og plantelivet i området. Man kan også tage sig en god vandretur i Naturpark Siebengebirge, hvor man også finder et stenbrud fra vikingetiden. For de cykelglade er det en god nyhed, at området er det med det største anmærkede cykelvejnet. Hop på cyklen og lad cykelstierne tage dig gennem hyggelige landsbyer og smukke herregårde.

Check også vores andre skønne rejsemål i Tyskland.