Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Cantabrien

Highlights fra Cantabrien
Se hulemalerier i Altamira
Autentisk spansk charme
Skønne sandstrande langs kysten
Masser af kulturskatte
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Cantabrien

Cantabrien er et populært rejsemål for spanierne selv, men er endnu ikke blevet et internationalt masseturistmål. Det betyder, at området har bibeholdt sin autentiske, spanske charme, som endnu er relativt uberørt, som bør opleves inden verden får øjnene op for denne perle. Cantabrien råder også over en masse af kulturskatte, og så er området kendt for sin udsøgte gastronomi, som I kan glæde jer til at forkæle ganen med. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Cantabrien

Læs mere om Cantabrien her...

Læs mere om Cantabrien her...

Cantabrien er en region i den nordlige del af Spanien, som især er kendt for sin enestående gastronomiske verden og charmerende atmosfære i de lokales ånd. Der er masser af skønne sandstrande og pragtfuld natur, så der er masser at glæde sig til på sin ferie. Skal jeres næste campingferie gå til denne spanske perle, så kontakt os på telefon 7015 4141 eller bestil lige her på hjemmesiden for en mindeværdig familieferie. Enestående naturoplevelser

Enestående naturoplevelser

I denne nordspanske region er der masser af overdådig natur at gå på opdagelse i. I kan blandt andet besøge de forhistoriske huler såsom Altamira-grotterne, som er på UNESCOs liste over verdensarv. Disse huler omtales som Det Sixtinske Kapel inden for hulemalerier og er bestemt et besøg værd. Lidt længere inde i landet er der mange forskellige naturparker, hvor I både kan nyde den imponerende natur og også har mulighed for at dyrke alverdens former for adventuresport. Desuden er der et væld af skønne sandstrande, som ligger på én lang række langs kysten, så hvis I er til badeferie, er der altså også rig mulighed for blot at nyde den smukke, spanske kyst. 

Camping i Cantabrien

Camping i Cantabrien

Er I klar på en campingferie, hvor den indre vandhund kan blive sluppet fri, er en tur til Cantabrien som skabt til jer. I kan vælge den attraktive plads, Camping Playa Joyel, som vil vække interesse blandt store og små. Campingpladsen ligger med direkte adgang til stranden, har et indbydende poolkompleks med børnepool og jacuzzi, sjove sportsaktiviteter, fitness og underholdning for hele familien. Som noget helt særligt har Playa Joyel sin egen zoo med egnens dyr, som med garanti vil være spændende for familiens mindste. Tag på campingferie i Cantabrien og skab unikke ferieøjeblikke med familien. 

Check også vores andre skønne rejsemål i Spanien.

Kulinariske oplevelser i vente

Kulinariske oplevelser i vente

Cantabrien er kendt for sit udsøgte køkken, hvor det især er gode, smagsfulde oste, der bliver produceret her, og som I ikke må snyde jer selv for at stikke tænderne i. Ude ved kysten spises der masser af friskfanget fisk, hvor måltiderne længere inde i landet er baseret på kød, så der er noget for enhver smag i denne region. De spanske specialiteter er ideelle at skylle ned med et godt glas vin fra egnen, så maden kommer helt til sin ret med smagen fra de dyrebare druer.