Banner

Camping Loire-Atlantique

Hvis du ikke kan få nok af smukke, historiefyldte og eventyrlige slotte, bør du bestemt tage til Loire. I Loire-dalen er der hele 42 af slagsen, så det er bare om at gå i krig, og som hver og en vil være betagende at udforske. Da dette ér den primære grund til at besøge regionen, vælger mange at kombinere deres campingferie i Loire med besøg i nogle af Frankrigs andre skønne egne.
Læs mere

6

resultater

8.5
le-domaine-de-leveno
1/22
Luksuscamping tæt på strand
Fedt vandland med flotte detaljer
Masser gode faciliteter på pladsen
Sjove aktiviteter for hele familien
4.739 kr.Fra: 3.854 kr.
June 15 - 7 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
7
les-brillas
1/19
Vandrestier rundt om campingen
Opvarmet swimmingpool
Aktiviteter med sportsbane
Miniklub og børnezoo
3.217 kr.Fra: 2.106 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
8.2
moulin-de-leclis
1/15
Rolige omgivelser
Direkte adgang til strand
Pool og welness
Børnevenlige faciliteter
Fra: 4.562 kr.
June 16 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
9.6
les-ajoncs-dor
1/29
Tæt på den hyggelige badeby La Baule
Indendørs pool med kæmpe rutsjebaner
Trampoliner, hoppeborg og multisportsplads
Mellemstor campingplads 2 km fra havet
3.590 kr.Fra: 2.330 kr.
June 22 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.000+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
5.8
la-foret
1/22
Smukt ved sø med sandstrand
Rolig og rummelig campingplads
Vandsport og spil på "Coco Plage"
Cykle eller gå i Alpes Mancelles
Fra: 1.301 kr.
July 1 - 7 nætter, 2 voksne
9 tilgængelige boligtyper
Ingen anmeldelser
camping-seasonova-du-chene
1/26
Fra: 2.673 kr.
June 17 - 7 nætter, 2 voksne
2 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Campingferie i Loire

Da Loire-dalen er en af Frankrigs absolut største attraktioner, er der selvsagt også en del turister, der gerne vil have et sted at sove. Regionen er fyldt med formidable campingpladser med høje standarder. Mange har deres egen campingvogn med, som de fragter fra sted til sted, men man kan også leje et mobile home, luksustelt eller andre former for overnatningssteder. Find og book jeres foretrukne campingplads online her på siden eller få hjælp til at skræddersy jeres drømmerejse af vores hjælpsomme og kompetente rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.

De bedste slotte i Loire

De i alt 42 chateauer i Loire-dalen udgør samlet set et af de helt unikke steder, der har formået at skabe sig en plads på UNESCOs World Heritage-liste. Hvert eneste chateau har noget særligt over sig, enten i form af arkitekturen, historien bag, udsmykningen eller omgivelserne. Château d'Ussé ligner virkelig noget fra et typisk eventyr, og rygtet går da også på, at den originale forfatter til historien om Tornerose flere gange besøgte dette slot og fandt sin inspiration her. Chateauet er stadig den dag i dag ejet af en privat familie, men stueetagen og den smukt dekoreret stueetage er åbent for offentligheden. 

Inspiration til Mona Lisa

Et andet imponerende slot er Château de Chambord, som i 1500-tallet blev med inspiration og indflydelse fra Leonardo da Vinci og det kendte maleri, Mona Lisa, af samme kunstner en periode også hængt i dette slot sammen med mange andre af Frankrigs mest dyrebare kunstværker. Under den Franske Revolution blev slottet plyndret af en flok protestanter, der samtidig også jagede og dræbte dyr i området. Slottet har altså haft en ambivalent tid, men kan nu roligt besøges af turister, som med garanti vil blive betaget af det flotte bygningsværk og historie. 

Andet end bare slotte

De fleste kommer til Loire for at se slottene i Loire-dalen, der også er den største turistattraktion uden for Paris. Men når du har set, hvad du vil se, eller blot trænger til en pause, er der også andre sjove ting at tage sig til. Besøg f.eks. det populære marked i Amboise, der er åbent om søndagen. Her stilles spændende boder op langs to alléer, og du kan købe alt fra frisk fisk, ost, vin, tøj, smykker og små lokale souvenirs. Ambiose er i sig selv også en yderst charmerende by, hvor man sagtens kan bruge en dag på at slentre rundt. En tur til den gamle by i Blois kan bestemt også anbefales. Her er middelalderens og renæssancens arkitektur en fryd for øjet, og der er også mange gode udsigtspunkter.