Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Istrien

Highlights fra Istrien
Besøg den mindste by i verden, Hum!
Flotte klippestrande
Hyggelig stemning i Istriens byer
Nogle af Europas bedste campingpladser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

På camping til solrige Istrien

Istrien i Kroatien er en halvø, og det betyder, at I altid er lige ved vandet, uanset hvor i området I befinder jer. Stedet er et rigtigt campingparadis, hvor hele familien kan nyde solen og blive kølet ned i havet. Her får I varme somre, solskin og lækkert azurblåt havvand - Det må være beskrivelsen af den bedste ferie! De fleste strande her er klippestrande, hvilket ikke er ideelt, hvis du ønsker at smide dig på et håndklæde på jorden – men badevandet er skønt, og flere steder er der fantastiske muligheder for at snorkle og se havets forunderlige verden. Udover de bedste campingpladser tilbyder Friferie også håndplukkede ferieboliger og ferielejligheder i Kroatien. Vi arbejder på, at I vil få den bedste ferie nogensinde! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Istrien

Fantastisk kombination af badeferie og byferie

Fantastisk kombination af badeferie og byferie

Camping i Istrien har en fantastisk kombination af badestrande og byliv. Når du bliver træt af at pjaske rundt i havet eller ligge og slikke sol ved campingpladsens pool, kan familien med fordel tage på en dagstur til en af Istriens mange hyggelige og gamle byer. Besøg for eksempel Porec og gå igennem den lille, charmerende brostensbelagte gade Decumanus Street, hvor der er små fine restauranter og butikker. Byen rummer også en flot basilic, der er med på UNESCOs World Heritage-liste. 

Længere sydpå kan du besøge den idylliske by Rovinj, hvis gamle bydel er absolut er et besøg værd. Endnu længere sydpå er byen Pula, der er Kroatiens niende største by. Byen er en stor turistattraktion grundet det store præg, romerne i sin tid satte på byen, som man stadig har mulighed for at se den dag i dag. Nær Pula kan du desuden finde små sandstrande – blandt andet Valkane Beach, der er velegnet til familier med børn.

Lækkert badevand til den bedste badeferie

Lækkert badevand til den bedste badeferie

Mange af Istriens strande har fået tildelt det internationale anerkendte blå flag, der er en miljømærkningsordning og din garanti for, at du bader i rent og lækkert vand. En campingferie til Istrien er altså et godt valg for dig, der elsker at bade i rene og kontrollerede områder i smuk natur. Her kan du trygt slæbe ungerne med ud i bølgerne og nyde en dag – eller en uge; eller to – i den varme sommerluft. 

Campingferier i Istrien er bestemt noget, alle vil kunne lide. Husk badesko, da det azurblå vand byder på søpindsvin samt andre spændende dyr, som I kan udforske ved snorkling.

Børnevenlig luksuscamping i Istrien

Børnevenlig luksuscamping i Istrien

Istrien er sammen med Dalmatien og øen Pag et af de mest populære turistområder i Kroatien. Her er dejligt at være, og halvøen byder samtidig på et hav af luksuscampingpladser til dem, der nyder at forkæle sig selv og familien, og samtidig gerne vil bo et sted, hvor børnene også trives, kan finde nye legekammerater og plaske rundt i poolen. 

Selvom der er et enormt udvalg af overnatningsmuligheder, kan man med fordel fremhæve: 

  • Camping Lanterna byder på hyggelige ferieboliger i et roligt område tæt på både strand og mindre end 15 km fra Porec
  • Camping Bi Village ligger lige nord for Pula og har et stort poolområde, der er et paradis for børnene – her bor man i hyggelige luksustelte i dejlige omgivelser
  • Camping Park Umag har ligeledes en stor pool og er fantastisk for børnefamilier, og som tilbyder mobilhomes for ekstra komfort. 

Find evt. mere information her på siden, eller kontakt os for at høre mere om mobilhomes og luksustelte i Kroatien.

Check også vores andre skønne campingpladser i Kroatien.