Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Ardennerne

Highlights fra Ardennerne
Utal af aktiviteter i bjergene
Billedskønne og uberørte skovområder
Oplev storbyen Bruxelles
Charmerende og romantiske landsbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Ardennerne

Belgien har meget mere at byde på end blot storbyen Bruxelles, NATO og EU-politik. I den sydlige del af landet finder man blandt andet det smukke Ardennerne, som er et billedskønt og nærmest uberørt skovområde. Her kan man opleve rislende vand, grønne bakker og små charmerende og romantiske byer. Der er tonsvis af hyggelige steder, hvor man kan sætte sig ned, suge solens varme til sig og nyde en velsmagende, lokal øl. Ardennerne er så dejligt et sted, at selv landets egen befolkning søger til denne fantastiske egn, når de skal væk fra hverdagens stress og jag. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Ardennerne

Oplev Ardennerne på cykel

Oplev Ardennerne på cykel

Hvis man er glad for smuk natur, frisk luft og fuglefløjt fra trætoppene, så tag til Ardennerne. Den bedste måde at opleve det yndige landskab og de charmerende byer på er fra cykelstierne og de små landeveje. Her kan man gøre alting i sit eget tempo og komme ind i de kringler og kroge, som man ellers ikke ville have set. Mød den venlige lokalbefolkning, når du stopper op for en forfriskning i en af Rocheforts hyggelige, brostensbelagte gader. Ardennerne er stedet, hvor du kan have en aktiv ferie og stadig komme helt ned i gear. 

Camping i Ardennerne

Camping i Ardennerne

Ardennerne er et ekstremt populært campingområde i Belgien – selv den belgiske lokalbefolkning søger hertil, når ferien bliver skudt i gang. Og der er god grund til at besøge området. En af de mest populære campingpladser er Camping Floréal La Roche, der med sin rolige beliggenhed og store swimmingpool også er yderst velegnet til børnefamilier. Er du ikke til camping, kan du også vælge mellem forskellige ferielejligheder i dejlige omgivelser. Find mere information her på siden, eller ring på 7015 4141.

Check også vores andre skønne rejsemål i Belgien.