Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Drenthe

Highlighs fra Drenthe
Urgammelt landskab
Charmerende landsbyer
Gode vandre- og cykelstier
Oplevelser for både store og små
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i Drenthe

I den nordøstlige del af Holland – grænsende op mod Tyskland – ligger provinsen Drenthe, som byder på masser af skønne oplevelser for hele familien! Drenthe byder på rigtig mange gamle, charmerende landsbyer, så det er bare med at vælge en som din næste feriedestination! Læs mere
Læs mere
Luk
Campingpladser - Drenthe

Læs mere om Drenthe

Ældgammel natur

Ældgammel natur

Noget af det helt særlige ved dette område er landskabet, som er urgammelt! Der er nærmest uendeligt høje træer, gamle moser og fine ådale, hvilket alt sammen giver en helt særlig fornemmelse af at befinde sig i fortiden. I de gamle landsbyer Dwingeloo, Vallakker og Norg finder du smukke kirker og imponerende herregårde, så tag familien under armen og tag på en tur tilbage i tiden. Hele provinsen er exceptionelt god til vandre- og cykelture, så tag vandrestøvlerne på eller hop på cyklen – du kan for eksempel leje én på campingpladsen – og tag på eventyr i den smukke natur! 

Oplevelser i Drenthe

Oplevelser i Drenthe

Denne smukke provins byder på masser af oplevelser for store som små! I kan besøge Drenthe Museum i hovedstaden, Assen, eller tage et smut forbi den zoologiske have i Emmen. Denne have er delt op efter verdensdele og vil være et sikkert hit ved familiens børn! Hvis I er til historiske ture, kan I besøge koncentrationslejren Westerbork, som helt sikkert vil være en lærerig oplevelse for både børn og voksne. I Assen er der desuden rigtig fine shoppingmuligheder!


Camping i Drenthe

Camping i Drenthe

En campingferie til Drenthe er en god mulighed, hvis man vil opleve noget natur i særklasse og samtidig vil have et glimt af de spændende historier fra fortiden. En tur til Holland er noget for hele familien, og der skal nok være aktiviteter, der vil falde i god jord hos alle. I området er der mange fine campingpladser med luksuriøse faciliteter, og vi kender helt sikkert til dem! Ring til os på 7015 4141, eller bestil direkte her på hjemmesiden for at få et godt tilbud på en uforglemmelig campingferie til Drenthe!