Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Drenthe

Highlights fra Drenthe
Oplevelser børnene vil elske
Fantastiske naturoplevelser
Besøg den populære zoo i Emmen
Nyd landskabet på hesteryg eller cykel
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Forkæl børnene med skøn camping i naturen

Campingferie i Drenthe har en masse at byde på - særligt til jer, der vil være aktive med børnene i naturen. Alle campingpladser ligger i et med naturen, og I får dermed udelivet helt tæt på. I behøver ikke køre superlangt for at komme på campingferie med en masse uforglemmelige oplevelser, da Drenthe ligger i den nordøstlige del af Holland. Glæd jer til at opleve byen Assen, naturen i Hunebedden og Dwingelderveld samt Wildlands Adventure Zoo i Emmen, der med garanti bliver et hit blandt børnene. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Drenthe

Familiecamping i Drenthe

Familiecamping i Drenthe

En campingferie til Drenthe er en god mulighed, hvis man vil opleve natur i særklasse, og samtidig få et glimt af de spændende historier fra fortiden. En tur til Holland er noget for hele familien, og der skal nok være aktiviteter, der vil falde i god jord hos alle. I området er der mange fine campingpladser med luksuriøse faciliteter, og vi kender helt sikkert til dem! Ring til Friferie på 7015 4141 eller bestil direkte på vores hjemmesid for at få et godt tilbud på en uforglemmelig campingferie til Drenthe!

Check også vores andre skønne rejsemål i Holland.

Flere skønne naturparker

Flere skønne naturparker

Noget af det helt særlige ved dette område er landskabet, og det er blandt andet i Drenthe, at I finder den andenstørste naturpark i Holland med det beskedne navn Aa. De urgamle og nærmest uendeligt høje træer, gamle moser og fine ådale giver alt sammen en helt særlig fornemmelse af at befinde sig i fortiden. Hele provinsen er exceptionelt god til vandre- og cykelture, så tag vandrestøvlerne på eller hop på cyklen – du kan for eksempel leje én på campingpladsen – og tage på eventyr i den smukke natur!

Gode alsidige oplevelser

Gode alsidige oplevelser

Det smukke område byder på masser af oplevelser for store som små! I kan besøge Drenthe Museum i hovedstaden Assen eller opleve en historisk tur med et besøg til koncentrationslejren Westerbork, som helt sikkert vil være en mundlammende oplevelse. I Assen er der desuden rigtig fine shoppingmuligheder, hvor I kan bruge lommepenge på ferien! I de gamle landsbyer Dwingeloo, Vallakker og Norg finder du smukke kirker og imponerende herregårde, så tag familien under armen og tag på en tur tilbage i tiden.

De bedste aktiviteter til børn

De bedste aktiviteter til børn

Drenthe byder også på en masse gode aktiviteter til børn. I kan tage et smut forbi den zoologiske have i Emmen, der er delt op efter verdensdele, meget lærerrigt, og vil være et sikkert hit blandt familiens børn med mange forskellige dyr! I kan også komme helt til tops i Drouwen på en gåsti oppe i træerne eller besøge dværgene i The Land of Gnomes, der ligger i byen Eext. Legeland og forlystelsesparker er også lige noget for børnene. Tag dem med i Plopsa, en indendørs legeplads, eller Slagharen Temapark og forlystelsesparken Drouwenerzand.