Banner

Camping Schweiz

Vil du og familien på camping i Schweiz, finder du et stort udvalg af de bedste pladser her på siden. Landet har uanede muligheder for camping i fantastisk smukke omgivelser som danner rammen om jeres ferie. Tag på camping i Schweiz og bo i en af vores lækre mobilhomes eller telte midt i den smukke og unikke natur, og tag en dukkert i poolen eller cykel ud på en uforglemmelig tur i de grønne bjerglandskaber. På camping i Schweiz kommer i langt væk fra hverdagens stress og jag og komme ned i gear, hvor de enestående omgivelser vil give ro i sjælen.
Læs mere

4

resultater

Camping Manor Farm
8.5
manor-farm
1/18
150 meter til søstrand
Miniklub i højsæsonen
Nær pool med vandrutsjebaner
Både restaurant og indkøb

6.084 kr.

Fra:

4.382 kr.

July 27 - 4 nætter, 2 voksne
16 tilgængelige boligtyper

Sikker booking med Friferie

1.500+ campingpladser og ferieparker
Prisgaranti
Danske ferierådgivere
Camping Jungfrau
9.2
jungfrau
1/19
Beliggende i smukt bjergområde
Masser aktiviteter for hele familien
Spændende område omkring pladsen
Ligger nær Bern

Fra:

5.879 kr.

August 3 - 4 nætter, 2 voksne
6 tilgængelige boligtyper
Camping Santa Monica
Ingen anmeldelser
santa-monica
1/23

Fra:

2.246 kr.

August 10 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Simplonblick
Ingen anmeldelser
simplonblick
1/19

Fra:

943 kr.

August 6 - 3 nætter, 2 voksne
1 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Schweiz byder på luksuscamping for hele familien

Hvis der er børn i familien, er Schweiz et oplagt valg for kør-selv ferien, og vi har valgt de bedste campingpladser, hvor jeres børn kan boltre sig i massevis af aktiviteter. 

I finder både hyggelige og familievenlige campingpladser i hjertet af landet, hvor I er omringet af den smukke natur. Derudover finder I også mere autentisk familiecamping, hvor der er plads til afslapning for mor og far. Mulighederne er altså mange, for at alle familiens medlemmer kan få en uforglemmelig ferie. 

Uanset hvor I tager hen i landet, vil I kunne opleve smuk natur og betagende bjerge. Schweiz er altså et sandt mekka for naturelskende danskere.

Enestående seværdigheder i Schweiz

Når I tager til Schweiz, har I mulighed for at opleve et væld af fantastiske seværdigheder. I den idylliske ferieby Anzère, som ligger i 1500 meters højde midt i Alperne, kan I nyde den friske natur med afmærkede vandreruter, hvor I også kan leje mountainbikes. I kan boltre jer i familievenlige aktiviteter såsom minigolf og tennis. 

I kan også besøge den lille bjerglandsby Veysonnaz midt i Alperne, hvor I kan nyde udsigten over den frodige og smukke Rhônedal, hvor vinmarkerne gror op af skråningerne. Her har I også mulighed for at begive jer ud på alverdens forskellige vandreture med smukke og enestående udsigter. 

I byen Davos er der mulighed for at få mere kulturelle oplevelser, hvor I kan besøge Kirchner museet eller legetøjsmuseet. Hvis I er mere til en trendy storby, venter Zürich lige om hjørnet, hvor I finder massevis af barer, restauranter og eksklusive butikker.

Spændende og kraftig mad

Madkulturen i Schweiz er på mange måder en spændende og interessant oplevelse. Først og fremmest er landet naturligvis kendt for velsmagende oste og chokolader, men Schweiz har meget mere at byde på. 

Der findes et væld af traditionelle retter såsom ostefondue og raclette. Derudover har I også mulighed for at gå ombord i massevis af pizza og pasta, for landet er meget påvirket af madkulturerne i de lande, som grænser op til Schweiz.

Tempereret og behageligt klima

Landet ligger i det tempererede klimabælte, men bjergene har stor indflydelse på vejret. I Jurabjergene mod nord og i Alperne sydpå falder der ofte store mængder regn og sne. Vejret er dog mere moderat midt i landet. I sommermånederne er temperaturen nogenlunde på niveau med Danmark, dog en smule varmere, så der er rig mulighed for at slappe af i solen.