Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Alperne

Highlights de Franske Alper
Besøg den smukt beliggende by, Chamonix
Fascinerende bjerge
Hyggelige campingpladser
Aktive oplevelser i billedskøn natur
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Camping i de Franske Alper

Alperne er fantastiske til vinterens skisport, men de er mindst lige så fantastiske, når sommersolens stråler rammer bjergene. Luften er frisk, roen er overalt omkring dig, og udsigten er helt ubeskrivelig. Alperne i Frankrig er ideelle for en aktiv sommerferie med gode vandreture og mountainbike-ruter igennem det billedskønne landskab – men her er også masser af aktiviteter for børnefamilier, der ønsker en hyggelig, sjov og mere afslappet ferie i det flotte bjergområde. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Alperne

Sommerferie i Alperne for alle

Sommerferie i Alperne for alle

Hvis du skal på camping i alperne og har børnene med, vil Chamonix være et godt bud. Byen ligger smukt omgivet af bjerge og har en lille å, der løber mellem husene. Der er en del gode restauranter og barer, hvor man kan nyde et godt måltid. I Chamonix ligger også et stort sportscenter med swimmingpool og andre faciliteter. Et lille stykke derfra ligger en anden lille by, Lac de Passy, som er varm nok til, at man kan svømme og sole sig ved badesøen, mens man nyder synet af bjergene i baggrunden.

Er I helt bidt af at stå på ski, kan man tage til Tignes, som er velegnet til ski- og snowboard selv i sommermånederne. Der er også mange gode mountainbike-ruter til de aktive. Det og meget mere finder du i de franske alper.

Camping i de Franske Alperne

Camping i de Franske Alperne

Der er masser at lave i de Franske Alper – selv om sommeren. Området har også rigtig mange gode campingpladser, hvad end du selv vil have ønsker at leje en hytte, et mobilehome eller et telt. Flere campingpladser har pool eller ligger ned til en sø omringet af prægtige bjerge, og har derfor gode muligheder for aktive udflugter. Book online her, eller kontakt os på telefon 7015 4141.

Check også vores andre skønne rejsemål i Frankrig.